Inaktiv platsannons

SVA-lärare i Stockholm

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering

Om tjänsten

Om oss
Clockwork skolrekrytering rekryterar skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett rekryteringsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola!

Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa:

Om företaget

Företaget är ett av Mälardalens största företag vad gäller utbildningar för yrkesförare - tunga transporter och utbildningar inom byggbranschen. I verksamheten finns också yrkesutbildningar för fordonsmekaniker samt utbildningar inom sfi och kombinationsutbildningar

Utbildningar är verksam inom gymnasieskolan, vuxenutbildningen och sfi.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i första hand att undervisa elever på VUX som läser en kombinationsutbildning.

Kombinationsutbildningar syftar till att förkorta vägen till arbete för nyanlända genom att eleven studerar svenska språket och ett yrke samtidigt. Du kommer främst att undervisa i SVA för elever som läser för att arbeta med anläggning eller betong.

Du kommer att ingå i ett arbetslag med erfarna yrkeslärare och SVA/SFI-lärare. Ni arbetar tätt tillsammans för att eleverna ska nå sina mål.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad SVA-lärare med erfarenhet av att undervisa men välkomnar även dig som är nyutexaminerad att söka tjänsten.

Som person är du sammarbetsorienterad och flexibel vilket visar sig då du med ett prestigelöst fokus arbetar för elevernas och kollegornas bästa. Tillsammans hittar ni lösningar på uppkomna problem där elever och kollegor ser dig som en möjliggörare.

Företaget har ett särskilt fokus på att arbeta med utveckling för att ligga i framkant och kunna erbjuda en aktuell och konkurrenskraftig utbildning, det är därför värdefullt att du är vetgirig samt håller dig à jour inom din profession genom att omvärldsbevaka och trendspana.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enlig överenskommelse.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via:

Skolan samarbetar med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Elin Sanfridsson.

Följ oss:Få förslag på tjänster som passar dig.


Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Utbildning
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Utbildning | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola