Inaktiv platsannons

Lärare i svenska & SVA i Älmhult

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder

Om företaget
På Thoren Framtid Älmhult finns grundskola från årskurs 4-9. Här kan eleverna förbereda sig för gymnasiet i lugna och kreativa studiemiljöer tillsammans med våra ambitiösa lärare.

Framtidsförmågor och entreprenörskap löper som en röd tråd genom hela skolan och vi använder oss av ett metodiskt tillvägagångssätt i lärandet. Det gör att eleverna får alla förutsättningar att lyckas nå sina mål i skolan.

Dina arbetsuppgifter
Undervisningen bygger på Thoren Framtids pedagogiska diamant:

- Det personliga lärandet
- Det verkliga lärandet
- Det digitala lärandet

Genom att utgå från den pedagogiska diamanten tillsammans och forskningsbaserade undervisningsmetoder skapar du ett lustfyllt lärande för eleverna och förbereder dem för gymnasiestudier.

Du kommer att undervisa i svenska och SVA i åk 4-9 ca. 70% är du intresserad av att arbeta heltid går tjänsten att kombinera med undervisning i hemkunskap.

Din profil
Du är trygg i rollen som lärare och brinner för att skapa meningsfulla lärandesituationer för eleverna. I klassrummet är du en naturlig och hänsynstagande ledare som hanterar stress på ett konstruktivt sätt. Tillsammans med dina kollegor hittar du win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.

Vi välkomnar dig som är legitimerad lärare alternativt lärarstudent med erfarenhet av att undervisa i svenska och/eller SVA att söka tjänsten.

Tjänsten är en visstidsanställning med start 17 mars eller enligt överenskommelse fram till sommarlovet.

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via:

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:Få förslag på tjänster som passar dig.


Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Älmhult
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Utbildning
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Älmhult | Utbildning | Extrajobb | Grundskola