Inaktiv platsannons

REKRYTERARE / RESEARCHER TILL SWAY SOURCING! i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
I din roll som Rekryterare kommer du framför allt rekrytera tjänster inom Administration, Ekonomi, Marknad och HR, främst till kunder i Stockholm.
Rekryteringsbehovet för uppdragsgivare kan ibland komma plötsligt och processen med att hitta rätt kandidat för tjänsten behöver då anpassas efter situation och under perioder ställs krav på att utföra uppdraget i högt tempo. Vi söker därför dig som gärna arbetar mot mål, har fokus på resultat och som har förmågan att kunna ändra inriktning om målen ändrar sig. Du kan se möjligheter i förändringar och är flexibel.
Då du har direkt kontakt med kunder och samarbetspartners blir det ditt uppdrag att hitta rätt match genom annonsering, extern search i databaser samt nätverkande med kandidater. Detta kräver att du arbetar bra med andra människor och kan relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du kan anpassa ditt sätt utifrån de förutsättningar som mottagaren har.

Företagspresentation
Sway Sourcing är ett search-rekrytering och bemanningsföretag som främst arbetar mot tjänstesektorn och på uppdrag från större internationella företag till den mindre lokala verksamheten. På uppdrag av företag kartlägger, kontaktar och finner de dem bästa kandidaterna på marknaden utifrån kundens kravprofil och övriga önskemål.
De företag Sway Sourcing arbetar mot vet att rätt person, på rätt plats, är en investering i företaget. Deras samarbeten inom branschen har sin bas i att de arbetar metodiskt och har en hög leveransprecision. Arbetet genomsyras av ett tätt samarbete och service, vare sig de arbetar med företag eller med konsulter.
Sway Sourcing har sin bas på Solkusten, Spanien och jobbar på uppdrag för tjänster i Sverige, främst i Stockholm och övriga storstadsregioner.

Kvalifikationer
- Minst gymnasial utbildning. Meriterande med passande eftergymnasial utbildning inom personal/HR/rekrytering/försäljning.
- Meriterande med erfarenhet av att arbeta med rekrytering.
- Du talar och skriver svenska obehindrat då det krävs för tjänsten.
- Du är en vass administratör och har goda kunskaper i Office-paketet.
- Meriterande om du har erfarenhet av försäljning.
- Meriterande om du har spanskakunskaper.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen behöver du vara driven, ha en egen motor och vara ansvarstagande. Vi söker en person som ser lösningar och möjligheter i stället för problem. Du är en god administratör och strukturerad.
Du är duktig på att kommunicera, bygga goda relationer och nätverk.
I jobbet som är Rekryterare är det viktigt att du trivs med att arbeta mot resultat och mål för att bli framgångsrik i ditt arbete.

Vad vår kund kan erbjuda
Här erbjuds du att jobba i värmen på Solkusten i en arbetsmiljö som präglas av entreprenörskap, frihet under ansvar, glädje och högt i tak. Du får möjlighet att vara med att utveckla och forma på vägen, tillsammans nås högt uppsatta mål.
Sway sourcing söker två personer som kommer vara med och forma företagets nya bas i Spanien och jobba mot den svenska marknaden. Du får en ledare som har erfarenhet av att bygga företag från grunden med hög tillväxt, lönsamhet och utmärkelser.
En viktig del av Sway Sourcings företagskultur är att anställda ska leva ett gott liv med fokus på hälsa. Från kontoret i Fuengirola har du nära till den 7 km långa strandpromenaden vid havet och till olika träningsanläggningar. Du kan tex ta tåget direkt till Malaga, som ses som provinsens kulturstad, eller bussen direkt till Marbella, vilket gör att du enkelt kan ta dig fram utmed kusten även utan bil.
25 procent av invånarna i Fuengirola kommer från andra länder och de ca 10 000 nordbor som finns i staden gör att det finns många verksamheter, barer och företag med skandinavisk inriktning.

Lön
Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, tillsvidare med provanställning, start enligt överenskommelse.
Urval sker löpande. Ansökningar skickas direkt till Sway Sourcing, vilket betyder att du kommer att bli kontaktad direkt från ansvarig om du går vidare i urvalet.

Sökord: Rekryterare, rekrytering, rekryteringskonsult, HR, recruiter, recruitment, bemanning, konsultchef, Spanien, utomlands, Costa del sol, jobb utomlands, jobb i Spanien.

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Projektledning / Konsultjobb | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola