Inaktiv platsannons

Traineeutbildning med inriktning CNC-operatör - USNR Söderhamn

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Läs mer på

Om företaget
USNR är mest känt för att erbjuda omfattande lösningar till sågverk och hyvlerier, inkl såglinjer,
kurvsågningsutrustning, kantningslinjer, kap-, sorterings- och staplingssystem, torkar samt
optimerings- och styrteknik som maximerar produktion och prestanda på dessa utrustningar.

USNRs historia går tillbaka ända till 1850-talet och har sedan dess fört ihop en mångfald av konstruktioner, teknologier och förmågor. Några av de mest legendariska namnen i branschen har blivit en del av USNRs arv.

I och med förvärvet av Söderhamn Eriksson i Sverige 2015 är USNR nu även en erkänd leverantör av högkvalitativa såglinjer och kantningslinjer av europeisk typ samt Cambio-barkmaskinen som uppfunnits av dåvarande Söderhamns Verkstäder under 1950-talet och sedan dess sålts i tusentals exemplar runtom i världen. Idag kan USNR erbjuda expertis och erfarenhet från hundratals kunniga medarbetare runt om i världen.

USNR har en stor produktionsanläggning i Söderhamn som idag är hjärtat av verksamheten med ett huvudkontor där ledning, produktutveckling och produktion finns under samma tak.Dina arbetsuppgifter
Har du ett intresse för teknik och tycker att tillverkningsindustrin är spännande? Vill du få möjligheten att utvecklas inom ett område och bredda din kompetens?
Då tycker vi att du ska ansöka till vårt uppskattade traineeprogram i samarbete med USNR.

I programmet ingår teoretisk utbildning som varvas med skräddarsydd utbildning på företaget.
Under utbildningsperioden är du anställd av Clockwork. Syftet med programmet är att skapa möjligheter att bli anställd som CNC-operatör på USNR i Söderhamn när programmet är slutfört.

Din profil
Traineeprogrammet är ett steg närmare för dig som ser en framtid som CNC-operatör på USNR i Söderhamn.
För att du ska lyckas med utbildningen tror vi att du har ett genuint tekniskt intresse och goda kunskaper i matematik.

Om du tidigare arbetat inom industrin eller har en grundläggande utbildning inom verkstadsteknik ser vi det som meriterande, men det är inget krav. Du kanske jobbar inom en annan bransch men vill byta inriktning. Viktigaste av allt är att du vill utvecklas till en driven CNC-operatör.

Ta chansen att bli en del av USNRs framtidsvisioner, sök redan idag!

Ansökan
Skicka då in din ansökan där du tydligt motiverar varför du ser dig själv som en CNC-operatör i framtiden på senast . Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vill du veta mer om traineeprogrammet är du varmt välkommen att kontakta Simon på alternativt

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Söderhamn
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Söderhamn | Produktion / Industri | Extrajobb | Grundskola