Inaktiv platsannons

IP-Only söker Fältinstallatör inom Fiber i Uppsala län

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Som Fältdokumentatör på IP-Only upprättar du dokumentation över IP-Onlys fibernät och tillhörande utrustning runt om i hela Sverige. Detta kan även innebära aktivt arbete i att göra förändringar i den befintliga utrustningen. Du följer ett uppsatt schema som tas fram av närmaste chef och du arbetar både på kontoret och på fältet med dina projekt i tre steg: Förstudie, fältbesök och dokumentation.

För att arbetet ska genomföras på bästa sätt behöver du arbeta proaktivt och metodiskt. Du ansvarar själv för att dina projekt blir översedda och dokumenterade samt att de fungerar efter förväntan. Du utvärderar varje projekt efter vad våra kunder efterfrågat och skulle något inte fungera enligt förväntan ser du lösningar och kan komma med förslag på hur situationen kan lösas på bästa sätt. Förutom dina projekt ansvarar du även för skötsel av ditt arbetsfordon och installationsutrustning.

Du är företagets förlängda arm ut i verkligheten. Dina beställare är våra interna Nätplanerare, Projektörer och Projektledare och din uppgift blir att ni tillsammans ser efter och optimerar vårt nät. Du kommer att ha täta uppföljningsmöten och förväntas att ha hög kvalité på den information du tar med tillbaka.

Tjänsten utgår ifrån Mälardalen och IP-Only har kontor i både centrala Uppsala och centrala Stockholm. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av IP-Only.

Om företaget
”Vår vision är att vara Nordens ledande leverantör av kommunikationsinfrastruktur som driver på och möjliggör det uppkopplade samhället. Vi möjliggör möjligheter.

IP-Only verkar för att alla ska få tillgång till fiber. Vi vill bygga ett hållbart fibernät som bidrar till samhällets digitala utveckling. Därför har vi certifierat och förbundit oss till att följa Robust fiber – branschstandarden för fiberförläggning.

På IP-Only värdesätter vi ambition och passion. Vi tror att din målmedvetenhet kombinerat med ansvar kommer ge dig rätt förutsättningar att utvecklas, och kanske viktigast av allt – trivas på jobbet. Vi strävar efter att alla våra 600 lagspelare genom sitt dagliga jobb ska få möjlighet att växa och bli ännu bättre. Utveckling har tagit oss dit vi är idag och det tror vi är vägen framåt.

Som anställd på IP-Only behöver inte önskan om drömjobbet stanna vid en dröm. Så länge som du vet vad du vill göra och hur du vill maxa din potential är allt möjligt. Med hjälp av vår egenutvecklade karriärsaccelerator erbjuder vi alla anställde utvecklingsmöjligheter både inom, men kanske också utanför företaget. Vi gör det eftersom vi är övertygade om att det som är bäst för dig, också är bäst för #x201D;

Din profil
För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet från fältarbete och fiber en bakgrund inom fiberdokumentation eller projektering. Du har förmodligen en teknisk inriktning på gymnasiet och eventuellt även ytterligare kurser. Din utbildning och dina erfarenheter gör att du har förståelse för infrastrukturen i ett passivt fibernät hela vägen från site ut till kund. Du förstår kopplingen mellan det fysiska nätet i fält och nätdokumentationen i vårt system, Telemator.

Vi ser gärna att du är bekant med merparten av erfarenheterna nedan:
• Förståelse för infrastrukturen i ett passivt fibernät
• Förstå den tekniska kvalitén i infrastrukturen
• Förståelse för dokumentationssystem
• Kunskap om kabelsökning och användandet av mätutrustning
• Användning och underhåll av fältutrustning

Som person kan du arbeta självständigt och trivs ute på fältet. Du har ett tekniskt intresse både i stort men även i din yrkesroll. Du tycker om att förstå och lära dig mer om teknik, utrustning och leverans samt kan se helheten och har förmågan att sammanfatta och dokumentera för den övriga interna organisationen. Du skriver och talar svenska obehindrat och det är ett krav att du innehar minst B-körkort.

Är det dig vi söker? Ansök idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Uppsala län
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Städning / Fastighetsskötsel | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola