Inaktiv platsannons

Produktspecialist i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten


Som Produktspecialist ansvarar du för att ge god service och lösa företagskundernas systemfrågor kring ekonomi, redovisning och lön. Du är en del av avdelningen Service & Kvalitet och du hanterar ärenden som exempelvis berör fakturering, order, kund- och leverantörsreskontra, redovisning, schemaläggning, tidrapportering och löneadministration.

Client Details

SoftOnes huvudkontor är beläget på Drottninggatan vid Sergels torg i centrala Stockholm i moderna lokaler med öppet kontorslandskap. Här sitter du tillsammans med cirka 45 medarbetare och du välkomnas till en prestigelös, öppen och positiv arbetsplats med platt organisation och entreprenörsanda.

Description

Som Produktspecialist ansvarar du för att ge god service och lösa företagskundernas systemfrågor kring ekonomi, redovisning och lön. Du är en del av avdelningen Service & Kvalitet och du hanterar ärenden som exempelvis berör fakturering, order, kund- och leverantörsreskontra, redovisning, schemaläggning, tidrapportering och löneadministration. Ärendena varierar i omfattning och du förväntas utreda problem och bereda förbättringar till utvecklingsavdelningen. Du välkomnas till en kunnig avdelning bestående av 10 medarbetare där alla hjälps åt.

Som Produktspecialist ansvarar du tillsammans med resten av Service & Kvalitetsteamet för att på olika sätt hjälpa SoftOnes kunder. SoftOnes kunder varierar i storlek och finns inom olika branscher såsom handel, hantverkare och industri. Förutom daglig kontakt med kunderna samarbetar du internt med ditt team, konsulter, utvecklare och andra kollegor. Du förväntas bidra i utvecklingsarbetet av systemet genom att initiera, leda och utföra olika testarbeten. Service & Kvalitet arbetar aktivt med digitala rutinbeskrivningar, manualer och FAQ för att möjliggöra smidigare hjälp till användarna och frigöra mer tid till personlig service.

I rollen som Produktspecialist ERP hanterar du kundärenden såsom exempelvis:
Frågor om varför det är en diff på en bokföringsrapport.
Frågor om ROT/RUT.

Frågor om e-fakturor.

Eftersom frågorna är starkt kopplade till redovisning söker vi dig med goda kunskaper inom yrkesområdet. Brinner du dessutom för digitalisering ska du definitivt söka till en utvecklingsinriktad och ledande systemleverantör som vill fortsätta växa tillsammans med dig! Som Produktspecialist har du även stora möjligheter framöver att avancera internt på SoftOne, till roller såsom exempelvis teamleader/chef eller specialist inom olika områden.


Profile

Vi söker dig som har arbetat minst 3 år inom redovisning. Du har gedigna kunskaper inom redovisning. Du brinner för digitalisering och har erfarenhet av moderna IT-miljöer kopplat till redovisning. Du har genomfört eftergymnasiala studier inom ekonomi/IT. Du är utvecklingsinriktad och bidrar aktivt i kontinuerligt förbättringsarbete. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du driven, serviceinriktad och engageras av att skapa positiva kundupplevelser. Du har en god förmåga att sätta dig in i systemanvändarens problem samtidigt som du är strukturerad och utreder ärendet på ett effektivt sätt. Din pedagogiska ådra gör att du har lätt för att hjälpa andra, oavsett kunskapsnivå. Du fungerar utmärkt i självständigt arbete och i samarbete med kollegor.

Job Offer

En roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas inom just det du brinner för. Eftersom vi är en mindre organisation kan vi vara snabbfotade och fatta snabba beslut när vi behöver göra det, alltså inga långsamma processer samtidigt som vi förstås gör det strukturerat. Våra medarbetare är viktiga för oss, därför jobbar vi aktivt med medarbetartrivsel och strävar alltid efter ett trevligt arbetsklimat. Vår organisationskultur präglas av högt i tak och prestigelöshet.

Som anställd hos SoftOne erbjuds du bland annat:

·Sommartid med 35/h arbetsvecka

·Tjänstepension

·Friskvårdsbidrag

·Privat sjukvårdsförsäkring

Ansvarig rekryteringskonsult är Richard Wilke

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola