Inaktiv platsannons

CNC-operatör till Seco Tools i Arboga i Västerås

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.

Läs mer på

Om företaget
Seco Tools är en av världens största leverantör av vertyg för fräsning, svarvning, hålbearbetning och hållande verktyg.

På Seco har vi en företagskultur som symboliseras av en genuin familjeanda och ett personligt engagemang i våra kunders vardag. Vår starka värdegrund ger oss också en gemensam syn på verksamheten vilket förenar våra medarbetare över både geografiska och kulturella gränser.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör hos Seco Tools ingår körning av tre stycken fleroperationsmaskiner som laddas av en robotot. Du sköter den mekaniska bearbetningen och tillverkningen av detaljer i produktionen. Arbetet utförs i nära samarbete med kollegor och du hjälper till att sköta det dagliga underhållet i maskinparken samt säkerställa effektiviteten i produktionsflödet. Du ansvara även för att planera, övervaka och kontrollera maskinens arbete. Det kan även förekomma moment i arbetet som är fysiskt krävande.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående 31 juli, med möjlighet till förlängning. Arbetsformen är 2-skift

Din profil
Vi söker dig med en CNC-utbildning alternativt har några års erfarenhet som CNC-operatör. Har du även tidigare erfarenhet av likande arbete från verkstadsindustrin och kan ritningsläsning anses det som meriterande.

I den här rollen är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska. Du bör även ha god datorvana och ett genuint tekniskt intresse. Det här är ett jobb för dig som är arbetsvillig, noggrann, kvalitetsmedveten och som trivs med självständigt arbete.

Ansökan
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om du har frågor kring processen får du gärna höra av dig till Johan Widlund via e-post

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Västerås | Produktion / Industri | Extrajobb | Grundskola