Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent till stort pensionsbolag sökes omgående i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Är du en noggrann, strukturerad och social ekonomiassistent som trivs med att arbeta inom levreskontra? Motiveras du av att utveckla processer, ta ett stort ansvar samt vara en del av ett härligt team? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund är i behov av en ekonom med tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra. Du kommer i rollen att ha huvudansvar över hela processen gällande bolagets alla levreskontror samt vara kontaktperson vid vissa frågor externt. Du kommer även att hantera påminnelser, inskanning av fakturor och annan förekommande ekonomirelaterad administration. Tjänsten infattar många kontaktytor och du förväntas vara en ambassadör för bolaget i alla lägen.

Start omgående eller enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.

Om företaget
Mer information ges vid personlig kontakt.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller och det är högt meriterande med erfarenhet av pension/ försäkring. Det är en fördel med eftergymnasial utbildning inom ekonomi men inget krav. Vår kund arbetar i Raindance och Readsoft och det är meriterande med erfarenhet från dessa, du har en hög generell systemvana och driver gärna digitala processer. Vi ser gärna att du har en hög administrativ förmåga samt ett strategiskt tankesätt.

Som person är du noggrann, strukturerad och flexibel. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer med kunder samt kollegor.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon eller

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Extrajobb | Grundskola