Inaktiv platsannons

Tysktalande Kundservicemedarbetare till kosmetikabolag i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som skriver och pratar flytande tyska och har nära till skratt, till ett härligt drivet växande företag inom skönhet. Är det du? Välkommen in med din ansökan redan idag.

Som Kundtjänstmedarbetare hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att hantera deras leveranser från lager till återförsäljare och privatkunder, genom att vara den givna kontaktpunkten vid beställningar, leverans och efterarbete. All kundservice sker i skrift, via sociala medier som Instagram och Facebook samt via mejl.

Med ett exceptionellt bemötande kommer du se till att leverera högklassig service. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hantera frågor rörande priser, leverans och produkter.

Arbetstiderna är kontorstider med viss flexibilitet, måndag till fredag, på deras huvudkontor på Biblioteksgatan i Stockholm.

Om företaget
Företaget erbjuder professionell hudvård, hårvård och makeup via nätet samt återförsäljare. De lägger ner fokus på kvalitét före kvantitet och vill arbeta nära sina kunder, för att ge dem det de önskar.

Mer information om företaget ger vid personlig kontakt.

Din profil
För denna tjänst läggs stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som med ett leende på läpparna är engagerad och driven i ditt arbete. Du brinner för service, och förstår vad god service innebär. Du ger gärna det där lilla extra.

För denna tjänst krävs det att du är flytande i tyska, samt kan göra dig förstådd på engelska och svenska, i både tal och skrift. Du har erfarenhet av arbete inom service, har en datorvana och är mycket duktig på att formulera dig i skrift.

Vi ser att du som söker är flexibel i ditt arbete och kan stötta upp dina kollegor på andra avdelningar, samt vara med och bidra i helhet till företagets framväxt.

Är du även intresserad av skönhet och hudvård är det ett stort plus.

Låter det intressant och passande för dig? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Matilda Dahlin på mejl eller numret .

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola