Inaktiv platsannons

Installationstekniker till Örebro

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Örebro söker vi nu efter en Installationstekniker. Du kommer att utföra installationer av port och dockningslösningar på ombyggnationer och nybyggnationer. Du kommer även ansvara för dokumentering kring installationerna, ta emot tilläggsbeställningar samt att hålla en löpande kontakt med kunder och underentreprenörer. Du utgår från kontoret eller hemifrån och arbetar inom ett angivet distrikt, resor i tjänsten och övernattningar förekommer.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av kunden. Arbetet är på heltid och arbetstiderna är mellan , måndag till fredag. Resor i tjänsten förekommer.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi tror att du som söker har en gymnasieutbildning inom el, mekanik, teknik eller alternativt att du har en likvärdig eller relevant yrkesutbildning inom området. För att passa i rollen krävs det att du arbetat med något av följande, felsökning, reparationer, installationer och/eller underhåll. Har du el-behörighet eller kunskaper kring svagström är detta meriterande. Har du även liftutbildning samt certifikat på heta arbeten ser vi detta som en fördel. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort.

För att passa in i denna rollen är du serviceinriktad och relationsskapande, du trivs i en position med mycket kundkontakt. Du tar ansvar för ditt arbete och utför det på ett strukturerat och säkert sätt. Du har ett intresse för teknik, är en problemlösare och har god verktygsvana.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon eller 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Installationstekniker, servicetekniker, tekniker, underhållstekniker, tekniker

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Örebro | Städning / Fastighetsskötsel | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola