Inaktiv platsannons

Stjärnfarmaceut till Caroli MalmöVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba med oss, Apotekschef Predrag Duranovic berättar:

Välkomen till ett grymt gäng full av stjärnor på Apotek Hjärtat Caroli Malmö! 

Apotek Hjärtat Caroli ligger i köpcentrat Caroli Malmö. Vi är 6 anställda inklusive chefen. Våra öppettider är måndag till fredag 09-19, lördag 10-17 och söndag 11-17. Placeringen nära Centralen gör oss till en startpunkt för många turister att först besöka Caroli sen vandra vidare till stan. Med både läkarhuset och bostäder i närheten, finns Apotek Hjärtat Caroli i ett attraktivt läge för såväl boende som turister.

Våra kunder är både turister som vandrar från Centralen, patienter från närliggande läkarhuset och stamkunder som bor i huset och handlar hos våra närmsta grannar ICA och Lidl. Alla välkomnas när de kommer in i Malmös bästa apotek. 

För mig som chef, är det viktigt att du trivs med ditt arbete, glädjas med dina medmänniskor du jobbar ihop med, ställer upp och alltid, jag menar ALLTID, ger "Det Lilla Extra" i dina dagliga möten med kunderna. Vår arbetsgrupp kännetecknas av ett starkt driv och glädje. Vi jobbar som ett lag, hjälper varandra och delar med oss till varandra av kunskap och erfarenhet. Kundfokus är vår ledstjärna! Den driver oss är att ge våra kunder det bästa möjliga kundmöte. 

Du är engagerad och initiativrik, vågar utmana gamla sanningar och uppskattar möjligheten att få vara delaktig i och påverka Apotek Hjärtats väg mot att bli framtidens apotek. Eftersom vi befinner oss på en hårt konkurrensutsatt marknad är det viktigt att du är lösningsorienterad, framåtblickande och positiv till att utveckla dig själv och vår verksamhet. Du trivs med att arbeta i lag och att tillsammans med övriga medarbetare nå målet att skapa en lönsam och välmående butik genom att kombinera försäljning med stor farmaceutisk kompetens och affärsmässighet.

Vi behöver en ny stjärnfarmaceut med möjlighet till läkemedelsansvar. Tjänsten är på deltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningsperioden så tveka inte med att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare.  Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Heltidsjobb (förstajobb)