Inaktiv platsannons

Farmaceut - nyexaminerad eller erfaren!Välkommen till ett apotek med stort Hjärta! i Mjölby

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Galleria Kvarnen berättar:

 

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Mjölby!

Vi välkomnar dig som ny kollega till vårt fina apotek i Galleria Kvarnen i Mjölby centrum då en av våra anställda snart går i pension. Med dig i vår grupp blir vi ca 9 anställda så det finns alltid kollegor att få stöttning av - t ex om du är nyexaminerad farmaceut. För mig som chef, är såklart kunden superviktig men att vi jobbar tillsammans och hjälper varandra att utvecklas är minst lika viktigt. Det är på så sätt vi kan jobba för Kunden! Vi jobbar ständigt med att förbättra oss inom olika områden och jag hoppas DU gillar att utvecklas?

Hjärtat i Mjölby har alla sorters kunder som du kan tänka dig! Utöver de 200-250 receptkunder vi hjälper varje dag har Hjärtat i Mjölby en väl etablerad och omfattande service till de olika vårdboendena, hemtjänst och veterinärkliniker. Vi hjälper också många kunder med abonnemangsservice och Apodos. I vår fina egenvård kan shoppingkunderna hitta det mesta för att öka sitt välbefinnande och sin hälsa. De kunder som önskar kan göra sitt köp via Apotek Hjärtats hemsida och sedan hämta upp hos oss efter max 2 timmar. Vi har en stadig och stundvis intensiv kundtillströmning från att vi öppnar på morgonen tills att vi stänger på kvällen, så det är viktigt att du jobbar med kundens behov i fokus och på ett proffsigt och inkännande sätt styr kundmötet till att bli effektivt och hjälpande.

Vi har ett brett sortiment som ibland får kunder från de mindre orterna runt om att åka till oss och det är vi extra stolta över! Om du är intresserad av, eller till och med har vana att sköta lager så kan du göra extra nytta hos oss.

Vi håller öppet 9-18 måndag-fredag samt öppet 10-15 på lördagar. Man tar sig lätt hit med Östgötapendeln eller med bil. Strax intill - utanför gallerian finns ett mindre konkurrerande apotek som hjälper oss på Hjärtat att tänka lite extra på att serva varje kund med omtanke varje dag. From i höst är vi Mjölbys enda apotek som har öppet på lördagarna. 

Inom Hjärtat jobbar vi som ETT LAG och det innebär bland annat att det är självklart att vi ibland jobbar hos de andra apoteken inom Hjärtat när behov finns. Ett arbetssätt som låter oss ta tillvara goda idéer och sprida dem till hela företaget. Dessutom lär vi känna våra kollegor på olika apotek! De som ibland kommer och jobbar hos oss brukar trivas och har sägt att vi har ett fint apotek med trevliga kunder och ordning & reda!

Du som med glädje och kunskap vill bidra till våra kunders välbefinnande och hälsa  -  skicka in din ansökan direkt! Tveka inte att ringa mig om du undrar över ngt - eller ännu bättre: kom och hälsa på! Apoteket ligger nära både E4 och järnvägen!

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Mjölby! 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mjölby
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mjölby | Heltidsjobb (förstajobb)