Inaktiv platsannons

Driven farmaceut till Apotek Hjärtat Haninge CentrumVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Cletus Simbila berättar:     Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Haninge... För mig som chef, är det viktigt att kunderna känner sig välkomnade och blir väl omhändertagna på vårt apotek.

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Cletus Simbila berättar:

 

 

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Haninge Centrum

För mig som chef, är det viktigt att kunderna känner sig välkomnade och blir väl omhändertagna på vårt apotek. Det är viktigt att du är målinriktad, engagerad, brinner för kundmöten och har stor passion för försäljning och kundservice. Vår arbetsplats är lärorik och meriterande med varierande arbetsuppgifter där vi jobbar i ett team för att erbjuda kunden ett minnesvärt kundmöte.

Apoteket är nyrenoverat och ligger mycket bra placerat i Haninge Centrum med nära anslutning till pendeltågsstation. Dina blivande kollegor är mycket erfarna och väldigt positiva och kommer att välkomna Dig med ett stort hjärta. Vi är en sammansvetsad arbetsgrupp som har väldigt roligt ihop. Jag som chef värdesätter att man alltid har kunden i fokus, tar egna initiativ och är en lagspelare som gillar att bolla idéer för att driva verksamheten framåt. I min chefsroll är jag stöttande och finns där för att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll så att du kan uppnå din fulla potential.

Våra öppettider är vardagar 9:00-19:00, lördag 10:00-18:00 samt söndag 11:00-17:00.

Våra kunder är personligt bundna till apoteket, vi har alltifrån stamkunder till barnfamiljer till pensionärer. Vi är ett apotek med många receptkunder så du kommer att lära dig något nytt varje dag och kunna använda din kompetens i receptprocessen och även ett apotek som ökar i egenvårdförsäljning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Haninge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Haninge | Heltidsjobb (förstajobb)