Inaktiv platsannons

Farmaceut till Apotek Hjärtat Drottninggatan LandskronaVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Cecilie berättar:

 

Vi söker nu en farmaceut till vårt fina apotek på Drottninggatan 31 i Landskrona!

Apoteket ligger centralt i Landskrona med havet och hamnen bara några stenkast bort. Vårt glada och engagerade team består av 3 farmaceuter och 3 apotekstekniker som strävar efter att ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har många trevliga pensionärer som handlar hos oss, men även barnfamiljer och andra Ven- och Landskronabor. Våra öppettider är måndag-fredag 9-19, lördag 10-16 och söndag 11-16.

För mig som apotekschef är det viktigt att du trivs och har roligt på jobbet. På det sättet tror jag att vi kan må bra, utvecklas och ge våra kunder den bästa kundupplevelsen.

Välkommen att bli en del av vårt härliga gäng på Drottninggatan i Landskrona!

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på deltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Landskrona
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Landskrona | Heltidsjobb (förstajobb)