Inaktiv platsannons

Farmaciansvarig Farmaceut i Umeå

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss: Apotekschef Rattanida berättar:

Välkommen till vårt nyöppnade, modernt inredda apotek med generöst utbud i egenvårdssortiment. Vi är det apotek som har mest generösa öppettider i Umeå! På Apotek Hjärtat ICA Maxi Strömpilen är vi totalt 12 duktiga kollegor, där vi är 7 farmaceuter, 4 apotekstekniker och 1 apoteksassistent som söker en farmaceutkollega till vårt härliga gäng.

Här är du varmt välkommen till en arbetsplats med mycket skratt, teamkänsla och bra gemenskap. Vi tycker att det är viktigt att alla i gruppen trivs och ha en bra balans mellan jobbet och privatlivet. Vi ställer upp, stöttar varandra och delger kunskaper för att tillsammans lyckas med våra arbetsuppgifter.

Vi månar om våra kunder och vi arbetar ständigt med att upprätthålla både kompetens och kvalitet. Vi strävar alltid efter att utveckla oss och ge det bästa kundmötet och den bästa servicen till våra kunder.  

Vi har öppet alla dagar 08–22 vilket även ger möjlighet till varierande arbetstider och tillhörande OB-ersättning. Det ger goda möjlighet att du får lediga dagar på vardagna där du kan planera in dina egna privata ärenden som man ibland bara kan göra under veckodagar. Det är något vi på Strömpilen uppskattar väldigt mycket.

För mig som chef, är det viktigt att du är en person som arbetar med kvalitet och är serviceinriktad. Du är flexibel och tar egna initiativ. Du vill lära dig och utveckla dig. Du ser vikten av att ge god rådgivning till kunder både gällande recept och egenvård och är engagerad för att vi tillsammans kan nå våra mål.

Våra kunder är i alla åldrar, många är stamkunder och vi har en ständig ökning med många nya kunder. Vi hjälper alltifrån privatkunder, företag till djurägare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaciansvarig farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

I din roll som farmaciansvarig på Hjärtat så coachar du dina kollegor så att rådgivning, försäljning och effektivitet på apoteket ständigt förbättras i nära samarbete med säljansvarige på apoteket. Som farmaciansvarig ansvarar du för kompetensutveckling inom farmaci på din arbetsplats. Du ansvarar för eller stöttar apotekschefen i kontakterna med lokal sjukvård, och är en god förebild i kundmötet samt tillvaratar och sprider vardagskunskap i syfte att förbättra kvalitet, kundupplevelsen och öka försäljningen.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Kontaktsperson: Rattanida Lundström Mobile 076-8340951

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Heltidsjobb (förstajobb)