Inaktiv platsannons

Farmaceut till Lasarettet i HelsingborgVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Petra berättar: Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat på  Lasarettet i... För mig som chef, är det viktigt att du har ett stort kundfokus, engagemang och flexibilitet. Vi är ett glatt...

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Petra berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat på  Lasarettet i Helsingborg

För mig som chef, är det viktigt att du har ett stort kundfokus, engagemang och flexibilitet.

Vi är ett glatt arbetslag bestående av mycket energi och stort driv. Vårt mål är att varje dag överträffa våra trevliga kunders förväntan. Apoteket ligger i huvudingången till Helsingborgs Lasarett och är ett apotek med mycket receptkunder och stor egenvård. Söker du fart och fläkt, roliga utmaningar och variation i vardagen då passar denna tjänst dig perfekt. Då det är ett apotek som ofta har studenter finns det även möjlighet att vara studenthandledare. Det finns även möjlighet att axla LMA uppdrag på närliggande apotek.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Heltidsjobb (förstajobb)