Inaktiv platsannons

Legitimerad farmaceut till Apotek Hjärtat ICA MAXI Värmdö

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Adwaa Al-Rubaye berättar:

Välkommen till Apotek Hjärtat ICA MAXI Värmdö. Vi söker nu dig som är farmaceut och vill arbeta och utvecklas på vårt fina apotek. Vårt glada och engagerade team består av 5 farmaceuter och 3 egenvårdsrådgivare som strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga och högkvalitativ service. Våra kunder är allt från barnfamiljer till pensionärer, Apoteket är ett mycket välbesökt apotek och vi fungerar som jourapotek på kvällar, helger och storhelger. Vi har öppet 8-22 alla dagar vilket ger stor flexibilitet med arbetstider.

 Hit tar du dig lätt via kollektivtrafiken som åker under dagens alla timmar.

 

För mig som chef är det viktigt att du är målmedveten, strukturerad, flexibel, försäljningsinriktad och är självständigt i ditt arbete samtidigt som fokus ska vara på farmacin.

Tjänsten är tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Välkommen med ansökan!

 

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång. 

Två saker kommer att vägleda dig: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor. 

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekrytering sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes. 

 

 

Välkommen till ett apotek med stort hjärta!

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Värmdö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Värmdö | Heltidsjobb (förstajobb)