Inaktiv platsannons

Rörlig Farmaceut till Apotek Hjärtat i Nyköping och TrosaVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Martin Jamil berättar: Välkommen till Apotek Hjärtat i Nyköping och... För oss som chefer på Apotek Hjärtat är det viktig att du vill prova nytt, jobba enkelt och önskar en stadig utveckling. Du sä

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Martin Jamil berättar:

Välkommen till Apotek Hjärtat i Nyköping och Trosa

För oss som chefer på Apotek Hjärtat är det viktig att du vill prova nytt, jobba enkelt och önskar en stadig utveckling. Du sätter kundservice i fokus och trivs med att jobba i team mot ett daglig och långsiktigt mål.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är tidsbegränsad, eller timanställning mot avrop, enligt överenskommelse. Möjlighet för fastanställning kan förekomma. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Så här jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtat apotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad farmaceut, ny, erfaren eller pensionär. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtats kollegor. Det passar dig som vill prova nya arbetsplatser, upptäcka hur vi jobbar på Apotek hjärtat och i olika lokaler och område. Du är nyfiken och vill skaffa dig nya arbetskamrater och önskar utveckla din kompetens på Hjärtat.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

 

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nyköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nyköping | Heltidsjobb (förstajobb)