Inaktiv platsannons

Farmaceut till Apotek Hjärtat Bergvik Köpcenter KarlstadVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Victoria Berglund berättar:

 

Välkommen till vårt fina och stora apotek på Bergvik Köpcenter i Karlstad.

Vi ligger bra till för våra kunder och har bra öppettider, vardagar 10-20 och helger 10-18.

 

Vi söker nu en driven och positiv farmaceut med kunskap både inom farmaci och egenvård som vill bli en del av vårt kunniga, serviceinriktade och trevliga gäng. 

Våra öppettider ger möjlighet till ett varierat schema med flexibilitet i vardagen och gör det möjligt för dig att påverka din lön/arbetstid genom att ha möjligheten att välja din OB-ersättning i tid eller pengar.  

Till Bergvik är det lätt att ta sig med både buss, cykel och bil, samt lätt att parkera.  

På apoteket tjänstgör i dagsläget 9 medarbetare, 2 apotekstekniker och 7 farmaceuter. Vi är ett positiv arbetsgäng med hög laganda, noggrannhet och kundfokus.

För mig som chef, är det viktigt med ett öppet arbetsklimat där vi bryr oss om varandra och våra kunder. Jag tror på enkelhet, att vara målinriktad och att sträva efter en verksamhet som hela tiden är i rörelse och förbättring. 

Våra kunder är väldigt varierande och vi har ett stort och aktuellt sortiment av läkemedel och därtill ett utökat sortiment av hudvård, djurläkemedel och barnprodukter. 

Vi erbjuder också våra kunder öronhåltagning och blodtrycksmätning. 

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bergvik
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bergvik | Heltidsjobb (förstajobb)