Inaktiv platsannons

Farmaceut till Apotek Hjärtat ICA Maxi TorpVälkommen till ett apotek med stort Hjärta! i Uddevalla

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Manal Alsahaf berättar:

Välkommen till vårt fräscha apotek Ica Maxi Torp Köpcentrum i Uddevalla. Vi öppnade våra portar sommaren 2019 och har sedan dess haft väldigt fina kundflöden på både recept och egenvård. Vi är ett glatt gäng på 8 medarbetare som trivs väldigt bra ihop och nu söker vi en farmaceut inför sommaren 2022. Apoteket har öppet vardagar 8-21 och helger 9-19

För mig som chef är det väldigt viktigt att skapa ett team som har roligt ihop men också ställer upp för varandra. Det är viktigt att du är engagerad, flexibel och lyhörd. Du brinner för kundmötet och ger alltid det lilla extra till våra kunder. 

Farmaceuttjänsten är en visstidsanställning under perioden 2022-06-01 till 2022-09-15. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uddevalla
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uddevalla | Heltidsjobb (förstajobb)