Inaktiv platsannons

Farmaceut till Apotek Hjärtat LaholmVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Maria Palm berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek Hjärtat i Laholm!  

Vi är för närvarande 3 farmaceuter och 4 tekniker som ser fram emot att få en till farmaceutkollega. Varje dag möter vi såväl stamkunder som de kunder som precis besökt vårdcentralen och som sedan kommer till oss för att hämta ut recept. Vi har även en stor mängd djurrecept. Vi är måna om våra kunder och strävar alltid efter att utveckla det bästa kundmötet som ger lojala kunder.

För mig som chef är det viktigt att du bidrar till en bra arbetsmiljö med engagemang, energi och arbetsglädje. Du är flexibel och tycker om att arbeta i ett varierande tempo och ser dig själv som en lagspelare. Du är lösningsfokuserad och ser vikten av att koppla rådgivning till recept och egenvård för att tillgodose varje kunds behov.

Vi är en del av Region 16 Halland och västra Småland där vi har ett tätt samarbete mellan apoteken i Halmstad och Mellbystrand. Våra öppettider är måndag-fredag 9–18 och lördag 9-14.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Laholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Laholm | Heltidsjobb (förstajobb)