Inaktiv platsannons

Sommarvikariat – Farmaceut Apotek HjärtatVälkommen till ett apotek med stort Hjärta! i Västerås

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Azra Vlajkovic berättar:

 

Genom att sommarjobba på Apotek Hjärtat Västerås får du möjligheten att tillämpa dina teoretiska kunskaper i en praktisk miljö på apotek. Varje dag kommer att bestå av nya lärorika utmaningar och du kommer att få chansen att jobba i en lung miljö och träffa många duktiga och erfarna kollegor som delar med sig av sina breda kompetenser och erfarenheter.

 

 

 

Nu söker vi dig som är färdig farmaceut och vill sommarjobba på Apotek Hjärtat Vasagatan och Erikslund i Västerås.

 Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtat-kollegor. Apotek Hjärtat finns i hela landet med över 390 apotek. Skriv i din ansökan vilken ort/orter du vill jobba i. 

Du är flexibel, utåtriktad och starkt kundfokuserad. Du är noggrann, förtroendeingivande och är villig att utveckla din kompetens till att bli en kunnig rådgivare som vill hjälpa kunderna till bättre hälsa och välmående.

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

01-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Heltidsjobb (förstajobb)