Inaktiv platsannons

Farmaceut till Ica Maxi Bromma

Om tjänsten

Välkommen till vårt fräscha apotek Ica Maxi i Bromma. Vi öppnade våra portar Mars 2021 och har sedan dess haft väldigt fina kundflöden på både recept och egenvård. Vi är ett glatt gäng på 6 medarbetare som trivs väldigt bra ihop och nu söker vi en farmaceut. Apoteket har öppet 8,00-22,00 alla dagar.

För mig som chef är det väldigt viktigt att skapa ett team som har roligt ihop men också ställer upp för varandra. Det är viktigt att du är engagerad, flexibel och lyhörd. Du brinner för kundmötet och ger alltid det lilla extra till våra kunder. 

Tjänsten är tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Välkommen med ansökan!

 

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång. 

Två saker kommer att vägleda dig: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor. 

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekrytering sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes. 

 

 

Välkommen till ett apotek med stort hjärta!

Publicerad den

02-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bromma
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bromma | Heltidsjobb (förstajobb)