Inaktiv platsannons

Business Controller i Stockholm

Om tjänsten

Vill du jobba affärsnära som business controller hos världens mest hållbara bolag inom it-tjänster? Gillar du framåtanda, lagarbete och analyser? Då är det här tjänsten för dig! Just nu söker vi på Atea Hardware Services dig som vill jobba som Business Controller och stötta vår nationella enhet Atea Audio Video (AV). Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra ett team som består av tre controllers och en administrativ chef. Totalt finns ca 15 business controllers inom Atea. I rollen som business controller kommer du att stötta Atea AV som är marknadsledande inom bild- och ljudteknik. Atea AV består av ca 73 medarbetare placerade i hela Sverige och har en omsättning på ca 800tsek/år. Där kommer du att vara bollplank och business partner till enhetens affärsenhetschef, samt ingå i enhetens ledningsgrupp. 

Några av arbetsuppgifter är analyser, månadsbokslut, rapportering till ledning i form av business review-material, samt ansvarig för enhetens årsplan- och prognosprocess. Du kommer att använda Qlikview samt Power BI för analys och rapporter. Hos oss erbjuds du en varierande och utmanade roll med stort eget ansvar och frihet. 

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Till den här tjänsten söker vi dig som har förmågan att bryta ner siffror och problem för att kunna se sammanhang, analysera och prioritera rätt frågor. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du driver arbetet självständigt framåt och tar egna initiativ. Då du kommer att ha en kommunikativ roll behöver du kunna förklara komplicerade frågor på ett tydligt sätt. Vi lever i är en föränderlig bransch och tjänsten passar därför dig som flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade förutsättningar.  

För att lyckas i tjänsten som business controller behöver du ha följande kompetens:
•    Akademisk examen inom ekonomi.
•    Arbetat flera år som business controller.
•    Erfarenhet av budget- och prognosarbete, bokslut, redovisning och projektredovisning. 
•    Mycket goda kunskaper i Excel.
•    Behärska svenska och engelska.
•    Det är meriterande med erfarenhet av SAP, Qlikview, Power BI, Bizview samt ta fram och implementera verksamhetsprocesser. 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Lindblom, Regional Business Controller, via karin.lindblom@atea.se eller telefon 08 – 752 14 48. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)