Inaktiv platsannons

Projektledare till Atea i Örnsköldsvik

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Tycker du att det roligaste jobb som finns är att driva projekt? Just nu söker vi på Atea i Örnsköldsvik dig som vill jobba som projektledare med fokus på it, verksamhet och affärer. Du kommer som konsult att arbeta med våra kunder och uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

 

Din roll i laget
 

Som projektledare är du en nyckelperson i våra kunders digitala förändringsresa och du är delaktig från uppstarten i projektet där du tillsammans med våra kundansvariga säljare och tekniska specialister gör en bedömning av kundens behov. Du ansvarar även för förändringsledning och för att skapa en förståelse för förändringen hos kundens medarbetare. Emellanåt kan du också ha rollen som kvalitets-/leveransansvarig gentemot kunden i något av våra kundåtaganden.

 

Vad söker vi hos dig
 

Du är trygg med att driva större komplexa projekt som spänner över både verksamhet och it. Du har erfarenhet av att driva affärsförflyttning, affärsnära projekt samt it-relaterade projekt. Du har kunskap i traditionella projektmodeller samt av agila arbetssätt. Du vet hur man agerar för att skapa ägarskap, delaktighet och motivation i en organisation och du förstår vikten av att arbeta strukturerat och proaktivt med förändringsledning.

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi söker dig som är kommunikativ och lyhörd med en god samarbetsförmåga. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du är noggrann och har förmågan att leda andra till att nå uppsatta mål. Du talar och skriver svenska flytande och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska.

  Vårt erbjudande till dig
 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

 

Ansökan och kontakt
 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Forsberg, konsultchef, via patrik.forsberg@atea.se alternativt telefonnummer 072-598 76 08. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Matchade tjänsten inte riktigt din profil eller det du söker i din nästa utmaning? Hör gärna av dig via en spontanansökan ändå! Kanske har vi någon annan tjänst att diskutera eller så bygger vi en relation för framtiden. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

 

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örnsköldsvik
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örnsköldsvik | IT | Heltidsjobb (förstajobb)