Inaktiv platsannons

ServiceNow – Business Analyst i Göteborg, Borås, Halmstad, Malmö, Stockholm, Karlstad

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle?  Just nu söker vi dig som vill jobba som konsult med fokus på att utveckla verksamheter med ServiceNow som plattform. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

”Ateas starka relationer med sina kunder har gjort att jag som ServiceNow-konsult fått möjligheten att ta en värdefull roll i mina uppdrag. Detta och att kompetensutveckling uppmuntras i högsta grad har gjort det till en fantastisk arbetsplats för mig.” – Alfred Johansson, Lösningsarkitekt för ServiceNow på Atea.

 

Din roll i laget

Atea i Göteborg har ett team av erfarna och certifierade ServiceNow-konsulter. I din roll som konsult på Atea får du genom laganda, personligt ansvar och ett brinnande engagemang möjlighet utveckla, etablera och leverera Ateas erbjudande för ServiceNow. Du arbetar självklart nära våra kunder tillsammans med dina kollegor i ett agilt och engagerat team. Du hjälper våra kunder på deras digitala resa genom att vara en problemlösare och brygga mellan verksamhet och IT. Du analyserar och utmanar olika typer av krav och tar fram bästa möjliga lösning. Rollen innebär också att arbeta strategiskt med utveckling av nya erbjudande och länka samman flera olika områden med ServiceNow.

 

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Business Analyst är:

 • Säkra verksamhetsnytta genom tydlig kravformulering
 • Genomföra verksamhetsanalyser
 • Driva strategiska workshops
 • Rådgivning och problemlösning
 • Utveckla Ateas olika erbjudanden för automationVårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi arbetar kontinuerligt med att utvecklas och du kommer få stora möjligheter till utbildningar och certifieringar. Du kommer också få stora möjligheter att sätta din prägel på Ateas erbjudande för ServiceNow.

 

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:

Du är bra på att dela med dig av dina kunskaper. Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna situationer där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är också bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

För att lyckas i rollen bör du ha följande kunskaper:

 • Bra koll på ServiceNow
 • Kompetens inom kravanalys, design och implementation av ServiceNow eller liknande plattformar
 • Väl insatt i Agila metoder och ramverk
 • Förståelse och kunskap om nyckelteknologi som är relevant för ServiceNow
 • Flytande svenska, tal och skrift
 • Goda kunskaper i engelska, tal och skrift

 

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg, Borås, Halmstad, Malmö, Stockholm, Karlstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)