Inaktiv platsannons

Systemutvecklare specialiserade på integration i Göteborg, Stockholm, Malmö, Valfritt Ateakontor

Om tjänsten

Som den ledande IT-leverantören i Norden har Atea en unik position på den svenska marknaden. Förutom en bra relation och tätt samarbete med de största strategiska partnerna som Microsoft, Apple, IBM och Red Hat har Atea avtal och relationer med mer eller mindre de flesta offentliga förvaltningar och större varumärken.  

Under nio år har vi byggt upp en nationell systemutvecklings- och DevOps-enhet med leverans över hela Sverige. Nu utökar vår organisation med integrationsteam som ytterligare kommer hjälpa våra kunders digitalisering med integrations- och processlösningar. Då vi är en nationell enhet och finns och verkar i hela landet letar vi efter rätt kompetenser och individer oavsett var man fysiskt befinner sig i landet. 

Vill du vara med på resan att bygga ett tätt sammansvetsat team i en nationell enhet? 
Vi söker dig som vill jobba som konsult med fokus på att leverera behovsanpassade integrationslösningar med hög kvalité till våra kunder. Nu har du chansen att bli en del av en organisation som värdesätter individens utveckling och gemensam arbetsglädje.  

 

Din roll i laget 

Trivs du med att utveckla nya lösningar, ofta med de senaste teknologierna och vill ha ett varierande arbete? Vågar du lufta dina kreativa idéer och kan kliva fram och visa vägen om det behövs?  Då tror vi att du passar i konsultrollen hos oss på Atea Systemutveckling. Du kommer att arbeta självständigt eller i agila team för att utveckla system och applikationer utifrån våra kunders behov. Vi är en unik utvecklingsavdelning inom Ateakoncernen som kombinerar startup-känsla med trygghet och organisation. På Atea Systemutveckling värdesätter vi en trivsam och flexibel arbetsplats med fokus på att utveckla dig som individ i din roll som konsult. 

 

Vad vi letar efter  

Just nu letar vi efter systemutvecklare som specialiserat sig inom integration, som har en bas inom .NET eller Java och som är eller har ambitionen att bli expert inom någon eller några integrationsplattformar. Vi söker främst dig som har några års erfarenhet av integration och utveckling och ser det som ett plus om du dessutom har tidigare erfarenhet som konsult. Du är prestigelös och stimuleras av att samarbeta i team där du är en god lyssnare men samtidigt inte räds att dela med dig av dina egna åsikter.  


Integrationsutvecklare på Atea Systemutveckling 

  • Utbildning inom IT på högskole- eller universitetsnivå eller liknande dokumenterad erfarenhet. 

  • Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet som utvecklare 

  • Erfarenhet från integrationsutveckling  

  • Erfarenhet av någon eller några plattformar, tex. Mule, Biztalk, Boomi, Azure Integration Services eller Frends 

  • God förståelse för Microservices, API Management, Master data management och BPM är ett plus. 

 

Vill du bygga framtidens IT med oss?  

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Hindefalk, Atea Systemutveckling, via per.hindefalk@atea.se alternativt telefonnummer 070 584 51 18. Vi söker flera personer och hanterar ansökningar löpande. Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

01-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg, Stockholm, Malmö, Valfritt Ateakontor
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)