Inaktiv platsannons

RPA-utvecklare i Stockholm

Om tjänsten

Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle? Brinner du för automatisering och framtagande av nya digitala processer? Tycker du om att ständigt utvecklas och lära dig nya saker? Då har vi utmaningen för dig!

Just nu upplever vi ett stort behov av automatiseringshjälp hos våra kunder och söker därför dig som vill jobba som RPA-konsult. Vi på Atea erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att vara en del av teamet i Stockholm i vårt affärsområde Information Management som omfattar strategi, arkitektur, information & data analytics (AI, BI, RPA och IoT), verksamhetsutveckling, förändringsledning, it-styrning, projektledning samt informations- och cybersäkerhet. Våra kunder genomgår en digital förändringsresa där du som RPA-konsult kommer ha en nyckelroll.

”Som RPA-Specialist får jag möjlighet att arbeta i flera olika branscher och bidra till en bättre arbetsmiljö, effektivare arbetssätt och framför allt, nöjda medarbetare. Det kan handla om att automatisera biståndsansökan eller avlasta verksamheten från arbetsuppgifter ingen har tid med. I mitt team sitter jag tillsammans med specialister inom både AI och BI och det finns alltid något att lära sig och spännande synergier mellan områdena.”  - Jonas Möller, RPA-specialist på Atea

Vad söker vi hos dig

För att lyckas i rollen är dina personliga egenskaper avgörande. Vi söker dig som är resultatinriktad, analytisk och drivande samt lösningsorienterad med lätt för att anpassa dig till nya förhållanden. Samtidigt har du en positiv inställning och är bekväm med stort kundfokus och att skapa goda relationer. Vi förutsätter att du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll och att du brinner för automatisering och framtagande av nya digitala processer.

För att lyckas i rollen tror vi att du uppfyller det mesta av nedanstående:
•    Är civilingenjör med it-inriktning, systemvetare eller motsvarande samt ha några års erfarenhet av it-branschen gärna systemutveckling och/eller processarbete
•    Har förmåga att dokumentera teknisk miljö och processer
•    Har erfarenhet av UiPath, Blue Prism, Automation Anywhere eller liknande
•    Har programmeringskunskaper i t ex Java, C#, Python
•    Ha ett affärsmässigt synsätt som du kan tillämpa i dina uppdrag
•    Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande är om du har:
•    Arbetat som konsult och är van att hantera kundrelationer
•    Arbetat med systemutveckling
•    Erfarenhet av machine learning
•    Är certifierad i något av de större RPA-verktygen såsom Blue Prism, UiPath och PowerAutomate/WinAutomation.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten i Stockholm är du välkommen att kontakta konsultchef Camilla Arenhäll via  alternativt  08-519 068 93. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. 


Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.


Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)