Inaktiv platsannons

Atea söker supporttekniker i Skåne i Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Malmö dig som vill jobba som teknikkonsult. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.
 

Dina arbetsuppgifter

Du ger teknisk support till företagsanvändare där det ställs krav på din kommunikativa och pedagogiska förmåga för att hjälpa användarna på ett bra och trevligt sätt. Arbete sker via telefon och fjärrstyrning men även på plats hos kunden. Typen av ärende varierar och spänner sig över områden som support av företagets applikationer, IT-system, datorer och kringutrustning.

 

Vad söker vi hos dig

För att lyckas som IT-konsult behöver du följande kvalifikationer: 
Krav:
- Ett brinnande intresse för IT och service
- God kommunikativ och pedagogisk förmåga
- Grundläggande kunskaper om hur en dator är uppbyggd och fungerar, främst gällande vanligt förekommande applikationer och Microsoft operativsystem såsom Windows10
- Grundläggande kunskaper inom nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP) samt Active Directory (AD)
- Engelska och svenska i både tal och skrift.
- B-körkort

Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet inom IT-support
- Eftergymnasial utbildning med IT som fokus.
- Metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning. (ex. Microsofts operativsystem, Microsoft365, nätverk och kommunikation, skrivare och kringutrustning.)
- Kunskaper inom ITIL
- Tillgång till egen bil

 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Frågor rörande tjänsten besvaras av konsultcheferna Filip Kammerton (0702-83 44 27, ) eller Annika Grönberg (0705-35 38 01, ).

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)