Inaktiv platsannons

It-support stjärnor sökes! i Osby, Hässleholm, Kristianstad

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Malmö dig som vill jobba som teknikkonsult. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.
 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ge teknisk support till en specifik kund där det ställs krav på din kommunikativa och pedagogiska förmåga för att hjälpa användarna på ett bra och trevligt sätt. Arbetet är mestadels 2nd line support  (on-site support) och omfattar ärenden som i huvudsak inte kan lösas med hjälp av fjärrstyrning. Ärendena spänner sig över områden som support av företagets applikationer, IT-system, datorer, skrivare samt Audio/video med kringutrustning.

 

Vad söker vi hos dig

För att lyckas som IT-konsult behöver du följande kvalifikationer: 
Krav:
- Ett brinnande intresse för IT och kundservice
- God kommunikativ och pedagogisk förmåga
- Grundläggande kunskaper om hur en dator är uppbyggd och fungerar, främst gällande vanligt förekommande applikationer och Microsoft operativsystem såsom Windows10
- Grundläggande kunskaper inom nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP) samt Active Directory (AD)
- Flytande i Engelska och svenska (tal och skrift)
- B-körkort

Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet inom IT-support, med erfarenhet från metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning. (ex. Microsofts operativsystem, Microsoft365, nätverk och kommunikation, skrivare och kringutrustning.)
- Eftergymnasial utbildning med IT som fokus.
- Kunskaper inom ITIL
- Kunskaper inom Apples produkter & Mac OS

 

Vårt erbjudande till dig

Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Frågor rörande tjänsten besvaras av Konsultchef, Annika Grönberg (0705-35 38 01, ).

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Osby, Hässleholm, Kristianstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)