Inaktiv platsannons

Konsultchef till Atea i Dalarna i Borlänge

Om tjänsten

Vill du vara med och bidra på världens mest hållbara bolag inom IT-tjänster? 
Brinner du för att bygga kundrelationer och är du en affärsinriktad och kommunikativ ledare som brinner för att utveckla medarbetare och affärer? Då har vi utmaningen för dig! Just nu söker vi på Atea i Dalarna dig som vill jobba som konsultchef. Vi erbjuder dig möjligheten att jobba i ett av Sveriges absolut vassaste IT-bolag och vi är inte nöjda där. Vi har en plan för att nå högre höjder de närmsta åren! Du kommer att få jobba med kompetenta kollegor som är drivna och engagerade i att bygga Sverige med IT och älskar att arbeta tillsammans med våra kunder.
 

Rollen som konsultchef 

Som chef hos Atea erbjuds du en variationsrik vardag med många spännande utmaningar. I rollen som konsultchef leder och coachar du en av våra lokala konsultgrupperingar. Ditt viktigaste uppdrag är att stötta och utveckla dina medarbetare, vilket du bland annat gör med hjälp av löpande och långsiktig utvecklings- och utbildningsplanering. Vår styrka är våra medarbetare och du blir en viktig pusselbit i vårt lagarbete.

En vardag som konsultchef är fylld av kundmöten och du skapar förutsättningar för att våra konsulter ska lyckas i sina roller. I ditt dagliga arbete samverkar du mycket med konsultchefskollegor i hela landet, våra kundansvariga säljare och vår leveransorganisation. En arbetssituation som kräver att du är en lagspelare som hellre vinner tillsammans än på egen hand. Som konsultchef är du medlem av den lokala ledningsgruppen och rapporterar till platschefen. Du har möjlighet att vara med och skapa förutsättningar för att lyfta oss på Atea i Dalarna till nästa nivå.
 

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du är en driven och kommunikativ ledare som bidrar till verksamheten med hög energi och stort ansvarstagande. Genom att leda och motivera andra samtidigt som du vågar delegera uppgifter lyckas du tillsammans med dina medarbetare att nå teamets gemensamma mål. Du trivs med att arbeta under frihet samtidigt som du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver utvecklingsprocesser. Genom att ta initiativ och kunna fatta snabba beslut sätter du igång aktiviteter och uppnår resultat. Kort och gott, du är stjärnan vi vill bygga vårt lag vidare tillsammans med!

 

Vårt erbjudande till dig 

Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi tar personligt ansvar och tror på en hybrid vardag och flexibelt arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. Därför är också hemmakontoret, om man vill, en naturlig del i ens vardag. Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa.

 

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du varmt välkommen att kontakta Sanna Nyberg, Platschef, via sanna.nyberg@atea.se eller 0243-24 89 96. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borlänge | IT | Heltidsjobb (förstajobb)