Inaktiv platsannons

Vill du utvecklas med oss i landslaget? i Jönköping, Linköping, Norrköping, Nyköping,

Om tjänsten

Trivs du med att vara i teknikens framkant och vill ha möjligheten att utvecklas både i din yrkesroll och som människa? Just nu söker vi på Atea Östergötland och Jönköping dig som vill jobba och utvecklas i en konsultroll. Som konsult hos oss har du en unik möjlighet att få inblick i många olika verksamheter genom spännande uppdrag med varierad längd, omfattning och komplexitet. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra vår fantastiska konsultgruppering i Östergötland/Jönköping med engagerade medarbetare inom olika expertområden. Baserat på din kompetens kommer du att ha din hemvist inom något av våra affärsområden Digital Workplace, Hybrid Platforms eller Information Management.
 
Vi har idag ett stort antal kundförfrågningar och vi behöver stärka upp inom flera områden. Arbetsuppgifterna varierar stort med t.ex. driftsuppdrag, migreringar och implementationer av nya lösningar för både offentliga och privata kunder. Hos oss erbjuds du en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor. Det innebär att komplexitet och inriktning kommer att se olika ut beroende på din profil och din kompetens.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas och för att du ska trivas hos oss. Just nu söker vi dig som tar initiativ och kan fatta snabba beslut, du sätter igång aktiviteter och du vill uppnå resultat. Du är lyhörd och kommunikativ med god samarbetsförmåga och du har förmågan att planera och organisera för att nå uppsatta mål. Du har en tydlig ambition i att vilja utvecklas inom ditt professionella område. 

För att lyckas hos oss tror vi att du behöver två till tre års erfarenhet från informationsteknologi, du behärskar svenska och engelska i ord och i skrift och du är svensk medborgare då våra kunder kräver det. Har du tidigare konsulterfarenhet så är det meriterande.

Just nu söker vi dig med kompetens och erfarenhet inom t.ex.:
•    Nätverk & kommunikation
•    Brandväggar & fysisk säkerhet
•    Klienthantering & managering
•    Serveradministration inom Windows eller Linux
•    Applikationsvirtualisering
•    Virtuallisering
•    Lagringslösningar

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Magnus Möller, via magnus.moller@atea.se alternativt telefonnummer 013 – 37 53 27. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping, Linköping, Norrköping, Nyköping,
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)