Inaktiv platsannons

Senior Systemutvecklare .NET / Full Stack i Göteborg, Malmö

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Göteborg och Malmö dig som har en stark bakgrund inom Microsoft-teknologier som .NET och Azure. Vi är en mindre avdelning inom Atea Managed Services Innovation som fokuserar på att skapa mjukvara för våra kunder. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du erbjuds en stimulerande roll som systemutvecklare där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor. I rollen som systemutvecklare på Atea ingår du i ett självständigt utvecklingsteam som skapar och administrerar våra egna lösningar. Vi arbetar i dagsläget främst med två olika produkter, en säkerhetsprodukt för slutanvändare samt en produkt för att underlätta kommunikation mellan slutanvändare och Service Desk. Som en systemutvecklare i detta team kommer du vara inblandad i hela processen att konvertera en idé till en teknisk lösning hela vägen till implementation och release av funktionen. Allt arbete sker i moderna utvecklingsmiljöer med automatiserade pipelines. Vi är en hybrid arbetsplats vilket innebär att vi har jobbar både hemifrån och ifrån kontoret samt med mycket frihet under ansvar.

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som systemutvecklare ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer. Om du är en mästare inom C# och dessutom har erfarenhet från något JS-framework för front-end blir vi extra exalterade. Vi jobbar i litet team som är noga med att stötta varandra.

Vi ser gärna att du är flytande i både svenska och engelska då kommunikation är essentiell i ett lyckat samarbete. Vi ser utöver detta gärna att du har en entreprenöriell anda då vi ständigt är på jakt efter nya idéer som kan förbättra vårt utbud samt utveckla och vårda de produkter vi aktivt jobbar med.

I den här tjänsten behöver du även vara svensk medborgare då säkerhetsklassning kan komma att ske. 

Tech stack

 • .NET (Core)
 • .NET Framework
 • .NET Web API, WPF, Prism
 • Azure
 • Web Apps
 • Functions
 • IoT Hub
 • Cosmos DB
 • DevOps
 • Angular
 • SCSS
 • PowerBI
 • WiX Toolset

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Celion, teamchef, via alternativt telefonnummer 072-232 43 18. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

­

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg, Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)