Inaktiv platsannons

Projektledare - Planera, prioritera, exekvera och få med dig fler i Umeå

Om tjänsten

Får du det att hända på rätt sätt och tillsammans med andra?  

Som projektledare på Atea fyller du en viktig funktion både internt och externt. Ditt team förlitar sig på dig när det gäller struktur i planering och prioritering och beställaren på att du förmår exekvera värdeskapande beslut. 

Du är en trygg och stabil ledare som omsätter projektdirektiv till actions och säkerställer att teamet mår bra på vägen. Ditt team kan vara dina ateakollegor som har fått till uppgift att leverera en high tech verksamhetskritisk infrastrukturlösning med beroenden till etablerade system. Det kan också vara du själv som via Atea jobbar på uppdrag ute hos någon av våra kunder med att strukturera upp ett projekt som gått i stå efter flera månaders arbete.  

Exakt vilka projekt och insatser du kommer att arbeta med kommer variera över tid och mycket har sitt ursprung i vad du kan idag och vad du vill fokusera på framåt. Vi lyssnar på dig och vi vill att du känner att du får utväxling hos oss. Vi lyssnar på dig för att du har specialistkunskap inom ditt område och brinner för att hjälpa kunden med just det. På så vis tror vi att vi vinner mark tillsammans. 

 

Är vi rätt för dig?  

Ja, om du är ledaren som förvaltar ditt team och dina uppgifter på ett strukturerat och inspirerande sätt.  

Vi vill att du har några års erfarenhet, gärna av projektledning med anknytning till IT. Vår uppfattning är att en viss IT-kunskap gör stor skillnad i dialogen med dina projektmedarbetare och beställare. Genom att visa en förståelse för vilken påverkan aktiviteter får i vardagen, för en förändring och i beroenden till annat så kan ni i teamet mötas på ett mycket mer konstruktivt sätt i arbetet. Vi gillar att se på projektledning som en möjlighet till att skapa effektivitet, tydlighet och kvalitet. Uppdraget är att nå uppsatta mål och du behöver orientera dig förbi hinder och utmaningar på vägen. Att jobba efter en förutbestämd projektmetodik är sällan ett krav men något form av metodstöd förutsätter vi ligger som grund för arbetet.  

För att du ska trivas hos oss krävs också att du gillar att gå där längst fram och ta initiativ utan att direkt veta vad som väntar runt knuten. Du genomför det på ett ödmjukt och pedagogiskt sätt, utan onödiga krusiduller och lyckas beskriva en kravbild och förväntansnivå som motiverar. Räkna med komplex problemlösning och bestämda och kompetenta motparter. Räkna med att fira segrar då du får med dig gruppen i ett positivt och lösningsorienterat tänk där ni tillsammans står för lösningen.  

 

Hur låter det här? 

Tveka inte att höra av dig till oss för att ta ditt intresse vidare. Kanske är det här precis rätt tajming och utmaning för dig. Eller så bygger vi en relation för framtiden. Du når konsultchef Linnea Boman på 070 611 66 90 eller via linnea.boman@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | IT | Heltidsjobb (förstajobb)