Inaktiv platsannons

Serverinfrastruktur, usch så tråkigt!? i Umeå

Om tjänsten

Att jobba med teknologier i olika former inom serverinfrastruktur måste ju vara bland det tråkigaste som finns! Och dessutom är det ju nästan omöjligt att veta vad det är för något. Eller??? Nej, där har du helt fel och vi från Atea vill gärna förklara varför. 

Ja det är faktiskt sant att vi nu söker serverinfrastrukturkonsulter inom IT till vårt fina Ateakontor i Umeå. De som redan jobbar hos oss har en fartfylld och varierande vardag och beskriver rollen utifrån tre lite olika perspektiv.  
 

Kollegorna! 

För det första har du en daglig dialog med dina konsultkollegor som du jobbar tillsammans med i enstaka uppdrag, hela dagar hos kund eller i projekt. När dessutom dina kollegor har god teknisk kompetens och är uppskattade arbetskamrater så får du mycket stimulans och glädje.  

 

Nyheter och utveckling! 

För det andra är din vardag fylld av tekniska arbetsuppgifter på ett stimulerande och lustfyllt vis där du ständigt kan lära dig något nytt. Varje månad, minst, så förändras delar av tekniken du jobbar med. En viktig del av din tid består därför av att hänga med i nyheter inom IT-branschen, utvecklingen hos stora internationella bolag som Microsoft och Amazon. I vissa fall har du en etablerad relation med dessa bolag och deras ingenjörer. Längre fram än så i den tekniska utvecklingen går inte att komma. 


Kunderna! 

För det tredje vill vi nämna våra fantastiska kunder som du ständigt kommer i kontakt med, för en dialog med samt bygger förtroende med. Kunder i olika storlekar och inom en rad olika branscher. Ibland utför du en serverinstallation hos en lokal kund som verkar för att utveckla Umeå som stad och region. Där blir du en viktig pusselbit för att stärka kundens konkurrenskraft genom att bygga och förvalta fundamentet i deras digitalisering. Ibland jobbar du hos en nationell eller global kund där du kommer in som expert inom ditt område eller som allkonstnär inom flera områden med syfte att trygga deras verksamhetskritiska it-plattform. 

 

På sikt kommer säkerligen server som begrepp att försvinna tack vare den teknologiska utvecklingen. Men försvinner då inte dina arbetsuppgifter tänker du? Nej, tvärtom! Du kommer garanterat att ha mer att göra inom området i och med att du har ett ständigt driv att ligga i teknikens framkant och en hunger att lära dig nytt. Du är då rustad och redo för att ta dig an nya spännande arbetsuppgifter inom samma område, men med nya begrepp. 

 

Är vi rätt för dig?  

Som du säkert förstår av ovan så söker vi en nyfiken, vetgirig teamspelare som älskar variation och utmaningar i vardagen.
På vår önskelista står så klart en person som är genuint intresserad av teknik men som samtidigt trivs med att utveckla relationer. Relationer med alla oss på Atea såväl som med våra kunder och partners.  

Serverinfrastrukturen tillsammans med it-nätverket är basen och grundfundamentet för all annan it och digitalisering och vi söker dig som kan känna stolthet över detta faktum. På Atea säger vi att vi vill, tillsammans med våra kunder, bygga Sverige med it. Det får du verkligen chansen att göra om du jobbar med serverteknologier i olika former.  

Som person behöver du känna dig trygg med att axla ansvar och att över tid utveckla förmågan att hantera komplex och verksamhetskritisk teknik på ett enkelt och tryggt sätt. Du uppskattar att lyssna på kloka råd och idéer från kollegor och kunder och har en ödmjuk framtoning. Är du novis inom tekniken och framförallt inom serverinfrastruktur? Inga problem! Om du är en person med rätt egenskaper och rätt intresse så kommer vi på Atea att hjälpa dig framåt. 

 

Du hör väl av dig?! 

Blir du nyfiken och intresserad, tveka inte att kontakta konsultchef Tomas Olsson via 090-712820 eller via tomas.olsson@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | IT | Heltidsjobb (förstajobb)