Inaktiv platsannons

It-säkerhetskonsult i Umeå

Om tjänsten

Hackad? Helst inte, så låt oss jobba för att undvika det!

I rollen som IT-säkerhetskonsult hos Atea jobbar du som rådgivande specialist mot våra kunder. För oss innebär det att du med hjälp av din kompetens förstärker ett redan befintligt team hos kunden eller tar ansvar för ett område eller specifik uppgift på egen hand. Att vara rådgivare innebär för oss ett förtroende som ska förvaltas väl och det innebär att vi också sätter ett högt värde på din kompetens och dina erfarenheter. Uppdragen kan vara av mer kontinuerlig karaktär såväl som enskilda punktinsatser. Ibland är det ett självständigt arbete som du styr helt själv och ibland ingår du som en viktig spelare i ett lag.  

Det är inte ovanligt att vi vänder oss till en kund med förslag på en säkerhetskontroll som vi kan göra. I ett sådant arbete identifierar vi tillsammans med kund sårbarheter att arbeta vidare med. En del kunder arbetar vidare själv utifrån vad som har uppmärksammats medan andra vill ha kontinuerlig hjälp med införanden och förvaltning av lösningar.  

Vi tror mycket på att bygga leveransteam för att kunna erbjuda våra kunder en trygghet som är bredare och mindre sårbar än vad det blir med en person. Ett exempel på det kan vara en leverans av molnbaserad klientlösning. Ett team i en sådan leverans består inte bara av klient- och cloudspecialisten utan här tar vi redan från start med IT-säkerhetsspecialisten. Detta är viktigt för att de koncept och lösningar som vi föreslår ska vara kompletta utifrån flera perspektiv med ett extra stort fokus på just säkerhet.    

 

Är vi rätt för dig?  

Som du säkert förstår av ovan så söker vi en lagspelare, någon som drivs av att utvecklas själv tillsammans med andra.  

På vår önskelista står en person som är genuint intresserad av säkerhetsarbete och teknik. Vi ser det som viktigt att du har koll på trender och vad som är aktuellt i samhället kring säkerhet. Motorn för ditt arbete har du i dig själv och dina målsättningar.  

Säkerhetsfokuset i samhället är här och nu och kräver ett skärpt sinne. Har du sett Hackad på SVT? Det finns otroligt många aspekter att ta hänsyn till avseende säkerhet hos våra kunder och för det krävs att du är nyfiken, handlingskraftig och orädd. Det kommer inte finnas något färdigt manus så var kreativ i ditt sökande av lösningar och lär dig använda dina kollegor och andra yrkesmässiga kontakter för att dra nytta av så mycket djup och bredd som du bara kan. Till det får du plocka fram din pedagogiska ådra för att få andra att förstå och köpa in på dina förslag. 

Kunskap är makt! Hos oss respresenterar du det goda och ska med din säkerhetsvisdom arbeta främst med förebyggande insatser för att hjälpa kunderna att vinna ”kriget” för sin verksamhets framgång och överlevnad. Vi kan inte skydda mot allt utan tillfällen inträffar då krisen är ett faktum och då behöver vi dig i teamet för att tillsamman med dina kollegor vara kundens hjältar.  

 

Hur låter det här? 

Tveka inte att höra av dig till oss för att ta ditt intresse vidare. Kanske är det här precis rätt tajming och utmaning för dig. Eller så bygger vi en relation för framtiden. Du når konsultchef Linnea Boman på 070 611 66 90 eller via linnea.boman@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | IT | Heltidsjobb (förstajobb)