Inaktiv platsannons

Chef Atea FastTrack Center i Stockholm

Om tjänsten

Hej! Anne Klöväng heter jag, chef för Cloud Transformation, och jag söker nu fler kollegor.

Jag driver Ateas nationella satsning när det gäller transformationen till våra publika molnleverantörer. Inom detta satsningsområde har jag också ansvaret för Atea FastTrack Center. Till Fasttrack söker vi nu en driven och engagerad ledare brinner för att se sitt team utvecklas och nå nya höjder.

Din roll i laget

I vårt FastTrack Center arbetar vi tillsammans med våra kunder i deras cloudresa baserat på Microsoft 365 (Office365, EMS och Windows10/11). Vi är idag ett antal Fasttrack Managers som jobbar metodiskt för att stödja och hjälpa våra kunder via Teams, där mycket av arbete mot våra kunder sker remote.

Rollen som Manager FastTrack Center kräver att du kan hålla ihop teamet i ett gott samarbete mot gemensamma mål. Du arbetar både operativt med egna ansvarsområden men också strategiskt med teamets utveckling. Du kommer att ha budget- och resultatansvar samt utveckla nya vinstgivande affärsmöjlighet.

Teamet är på en offensiv utvecklingsresa där vi jobbar för att bli tyngre i vår rådgivning och bli mer affärsmässiga. Därför behöver du vara trygg i din ledarroll och gilla att utmana så väl dig själv som teamet.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.
Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss.

Som chef över Atea FastTrack Center ser vi att du har ett coachande förhållningssätt och ett stort engagemang. Du gillar att ta dig an utmaningar och driver dig själv och teamet framåt.

För att lyckats tror vi att du är duktig kommunikatör och du är tydlig i dina förväntningar. Du har även god förmåga att få hela ditt team att växa men kan även se till personalens individuella behov, kapacitet och förmåga.

Vi tycker även att det är viktigt att du vill leva och andas Ateas värderingar ”Vi sätter laget före jaget”, ”Vi brinner för det vi gör” och ”Vi tar personligt ansvar”.

För att lyckas i tjänsten har du:

  • Tidigare ledarerfarenhet och drivit förändring
  • Dokumenterad erfarenhet av projektförsäljning inom infrastruktur och molntjänster
  • Kunna både svenska och engelska i tal och skrift.

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anne Klöväng , Chef Cloud Transformation, via . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)