Inaktiv platsannons

Nätverkstekniker inriktning AV i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall, Valfritt Ateakontor

Om tjänsten

Atea Sverige är i grunden Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur men verkar även inom andra IT-relaterade segment. Förutom de produkter och tjänster vi levererar tar vi även ansvar i frågor som berör oss, våra medmänniskor och vår planet. Läs mer om till exempel Atea Sustainability Focus och 100%-klubben på www.atea.se. På atea.se kan du även se var i Sverige vi har våra lokalkontor för att se om ett av dem ligger nära dig. Skulle du bo nära något av våra kontor längs Norrlandskusten blir vi lite extra glada då vi här har lite extra spännande uppdrag på gång.

Atea AV är en enhet inom Atea som idag består av ca 70 medarbetare utspridda över hela Sverige. Vi säljer, levererar och supporterar AV-utrustning av olika komplexitet, allt ifrån enklare mötesrum till hörsalar och avancerade ledningsplatser. Atea AV är ett härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i vått och torrt, i framgång och i motgång.


Om rollen

Som nätverkstekniker hos oss på Atea AV kommer du att ansvara för lösningsdesign, driftsättning och support av främst nätverksbaserade AV- och kommunikationslösningar.

Dina konkreta uppgifter i det dagliga kommer att vara:

  • Hjälpa säljare och anbudsteam med offertarbete.
  • Design av lösningar.
  • Omvärldsbevaka utveckling inom ansvarsområdet.
  • Upprätthålla certifieringar mot våra nyckelleverantörer.
  • Bistå med support åt både kunder och internt åt kollegor.
  • Viss implementation ute hos våra kunder.

 

Vem är du?

Vi tror att du är en driven tekniker med känsla för struktur samt har lätt att kommunicera och göra dig förstådd. Du gillar högt tempo och drivs av ett intresse för att lösa problem med hjälp av teknik. Du är ödmjuk och trivs att arbeta som en del av ett team, att stötta kollegor och att dela med dig av din kompetens och erfarenhet. En viss del resande förekommer i tjänsten. För att lyckas i rollen tror vi att du har en bakgrund där teknik i allmänhet och nätverk i synnerhet är och har varit merparten av dina huvudsakliga arbetsuppgifter. Du har god datorvana, körkort och tillgång till egen bil. Har du dessutom tidigare arbetat med AV-teknik är det meriterande, dock ej ett krav.


Vårt erbjudande till dig

Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor och kamratskap är framträdande i vardagen. Jämställdhet, mångfald, etik och hälsa är något vi jobbar otroligt mycket med och är väldigt stolta över. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana det självklara och går ofta vår egen väg. Vi vågar och gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart. 


Ansökan och kontakt

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta konsultchef Erik Hansson via erik.a.hansson@atea.se alternativt konsultchef Magnus Nilsson via magnus.b.nilsson@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall, Valfritt Ateakontor
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)