Inaktiv platsannons

Project Manager - Mobile Device i Helsingborg

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Helsingborg och Malmö dig som vill jobba som Produktansvarig med fokus på Mobile Devices. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  

Din roll i laget

I rollen som Product Manager ansvarar du för produktutbud och produktpaket i kundens egen inköpsportal, samarbetar med kundens tjänsteägare och leverantörer för forecast, produkters roadmap och dess tillbehör. Du kommer också att stötta kundens beslutsfattare kring information om produkter och bidra med kommunikation till kundens organisation om erbjudandet. I rollen ingår även samarbete med Ateas internationella partners och distributörer inom områden som BID-management, prissättning, lagerhållning etc.  

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. Du kommer att jobba i en internationell miljö nära en global enterprise-kund som expanderar kraftigt på marknaden.  

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen är:

Ansvar för produktutbud och produktpaket mot kund, leverantörer och partners tillsammans med centrala funktioner hos kund, stötta och utveckla deras centrala erbjudanden till hela dess globala verksamhet.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.    

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.   

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har dokumenterad erfarenhet av att förstå och tillämpa affärsmässiga principer och begrepp. Vana vid att fokusera på intäkter, kostnader, marknad och lönsamhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

För att lyckas i tjänsten som Product Manager bör du ha följande kompetens:  

  • Arbetat som kundansvarig säljare alt. kanalansvarig för it-leverantör  

  • Erfarenhet av BID-management och prissättning B2B 

  • Erfarenhet kring försäljning av mobila enheter (mobiler och läsplattor) från Apple och Samsung  

  • Svenska och engelska, skrift och tal (flytande)  

  • Kunskap kring MDM/EMM-system och SEO (Search Engine Optimization) är meriterande 

 

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | IT | Heltidsjobb (förstajobb)