Inaktiv platsannons

Till Dagabs nya logistikcenter i Bålsta söker vi en Chef för Transportledningen Region Nord

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart.


Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 


Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Det här erbjuder vi

Vill du vara med och skapa morgondagens och marknadens bästa logistiklösning samt en arbetsplats och kultur där tillsammans är ledordet? Hos oss erbjuds du en roll med stor möjlighet att utveckla Dagabs uppdrag och möjliggöra Axfoods fortsatta framgång inom dagligvaruhandeln. Våra gemensamma kärnvärden vi utmanar, vi har koll, butiken är vår scen, och vi är starkare tillsammans skapar ett härligt arbetsklimat.
 

Det här får du arbeta med

Som Chef för Transportledningen i Region Nord är du en nyckelperson i planeringen, utförandet och uppföljningen av utgående leveranser från vårt nybyggda högautomatiserade lager. Du får under den första tiden vara delaktig i att utforma och bygga upp verksamheten inför det att leveranserna till butik startar i början av 2023. En av arbetsuppgifterna blir att utveckla arbetssätt för din avdelning samt samarbetsformer med transport- och produktions¬organisationen i Bålsta likväl som med andra interna och externa parter. För att vara framgångsrik med detta behöver du förstå hur våra varuflöden är uppsatta idag och även vara delaktig i planeringen och genomförandet av flytten från våra andra verksamhetsorter in i vår nya logistikstruktur. En viktig arbetsuppgift inför starten blir att säkerställa bemanningen till avdelningen och att arbeta med kompetensutvecklingen av dina nya medarbetare i Bålsta.
När verksamheten är i full drift så har du personal- och arbetsmiljöansvar för mellan 10 och 15 direktrapporterande transportledare. Avdelningen är bemannad dygnet runt och ansvarar bland annat för transportledning, daglig ruttoptimering & dialogen med vår butikssupport och externa åkerier. Det gör att ni har ett stort ansvar för både Dagabs resultat likväl som vår kundupplevda kvalitet. Du har ett nära samarbete med de lokala transportorganisationerna och arbetar med kontinuerligt förbättringsarbete för att säkerställa att avdelningens processer fungerar på bästa möjliga sätt.
 

Det här förväntar vi oss

Du har tidigare erfarenhet av att leda personal och är en drivande ledare med hög servicekänsla och en bra samarbetsförmåga. Vi tror även att du har erfarenhet inom logistik och då särskilt inom transportplanering och distribution. Att ha arbetat med ruttoptimering och TMS är meriterande. Det är viktigt att du trivs med många kontaktytor, både internt och externt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning, med startdatum enligt överenskommelse. Placering är i Bålsta, Håbo kommun.

 

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bålsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bålsta | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb