Inaktiv platsannons

Teamchef kolonial Hemköp Vasagatan, Göteborg

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör. Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj. Vi är en butik som ökar mycket i lönsamhet och söker därför fler medarbetare till vårt härliga team. Hemköp Vasagatan är en fräsch och fin butik i centrala Göteborg som erbjuder ett brett sortiment, trevlig personal och stor matglädje. Vi söker nu dig som vill ha ett övergripande ansvar för vår kolonialavdelning och arbetsleda medarbetare i rollen som teamchef.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för både inköp och försäljning samt för att kolonial uppnår våra gemensamt ställda mål. Kunden är kärnan i vår verksamhet. Därför är den dagliga kundkontakten viktig för att skapa en positiv butiksupplevelse.

Som teamchef får du personalansvar. I det ingår att medarbetarna får rätt information, utvecklas och trivs samt att arbetet i butiken fungerar smidigt och bra. Tillsammans har ni fokus på positivt kundbemötande, bruttovinst, försäljning och att se till att avdelningen håller högsta kvalitet. Du kommer även att ingå i butikens ledningsgrupp.

Tjänsten avser tillsvidare på heltid där provanställning kan tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning och tycker om att arbeta med människor är en förutsättning för rollen. Lika självklart ska du ha kunskap om produkterna som ingår i ditt ansvarsområde. Dessutom behöver du känna till grundläggande ekonomiska nyckeltal och ha vana av att arbeta i butik.

Eftersom du ska leda och utveckla dina medarbetare behöver du vara bra på att förklara rutiner, beskriva vilka mål butiken ska nå och vilka utmaningar som finns. Att du trivs med ett högt tempo är viktigt. Lika viktigt är att du kan delegera arbete, både kan ge och ta feedback och att du inte ryggar för att driva igenom förändringar. För att passa in i vårt lag behöver du gilla när det är full fart, vara positiv och ha förmågan att sprida positiv energi runt dig


Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb