Inaktiv platsannons

Köksmedarbetare Dagab Inköp & Logistik AB Örebro

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart.


Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 


Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker nu en kock till vår personalmatsal på Dagab i Örebro.


Som kock på Dagab Örebro lagar du så långt som möjligt mat från grunden. Du utvecklar maten och måltiden i nära samarbete med arbetskollega och övriga medarbetare som arbetar på Dagab Örebro. Tjänsten avser ett semestervikariat på heltid med start i juni och chans till förlängning efter sommaren. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

 

Arbetsuppgifter
•    Tillredning av frukost, varm mat och salladsbuffé samt diverse kökssysslor
•    Ta betalt i kassa.
•    Disk
•    Städning

Erfarenhet och kunskaper

Du har en känsla för smak, service och kvalité. Är driven, stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. För att trivas i rollen som kock hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av team som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. För att lyckas i ditt arbete krävs det att du har en 3 årig restaurangutbildning eller motsvarande. 

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb