Inaktiv platsannons

Receptionist och kontorssamordnare till Dagabs nya logistikcenter i Bålsta

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart.


Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 


Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Det här erbjuder vi

En helt unik möjlighet att vara med och skapa morgondagens och marknadens bästa logistiklösning samt en arbetsplats och kultur där tillsammans är ledordet. Hos oss erbjuds du en roll med stor möjlighet att utveckla Dagabs uppdrag och möjliggöra Axfoods fortsatta framgång inom dagligvaruhandeln. Våra gemensamma kärnvärden vi utmanar, vi har koll, butiken är vår scen, och vi är starkare tillsammans skapar ett härligt arbetsklimat. Har du drivkraften och modet finns mycket stora möjligheter att utveckla både dig själv, Dagab och Axfood.

Det här får du arbeta med

Första året är du med och bygger upp arbetssätt och kultur för Dagabs nya logistikcenter. När verksamheten närmar sig drift kommer dina arbetsuppgifter i större utsträckning fokusera på att skapa en positiv upplevelse för medarbetare och besökare som kommer till arbetsplatsen. Under ordinarie kontorstider bemannar du receptionen, arbetar med kontorsservice, välkomnar besökare, samordnar guidade besök, utvecklar arbetsplatsrelaterade tjänster som restaurang och lokalvård. Allt för att skapa en upplevelse i världsklass!

Det här förväntar vi oss

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en genomförd gymnasieutbildning. Du har även hunnit skaffat dig några års arbetslivserfarenhet som receptionist, kontorssamordnare eller guide. Meriterande med erfarenhet från stora lager-, logistik-, produktionsverksamheter eller från bolag verksamma inom facility management och besöksnäring. 
Vi letar efter en person som är naturligt social och glad, serviceorienterad, strukturerad, kommunikativ och ansvarstagande. Du gillar breda samarbeten och har alltid förhållningssättet starkare tillsammans.
Vi tror att du är en självgående person som är driven och nytänkande samtidigt som du älskar att skapa positiva upplevelser för andra.  
Tjänsten är en tillsvidareanställning med startdatum enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning på 6 månader. Rollen är placerad i Bålsta, Håbo kommun. 
 

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bålsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bålsta | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb