Inaktiv platsannons

Kundsupport inom varuflöden och logistik till Dagab i Jönköping

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart.


Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 


Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Bli en av oss

Vi utvecklas i snabb takt och bygger vidare vår support i Jönköping och utökar teamet med fler medarbetare. Dagab Butikssupport har i uppdrag att supportera Axfoodkoncernens butikskedjor (Ex. Wills, Hemköp, Tempo, Snabbgross med flera) och externa kunder (Ex. OKQ8, Pressbyrån, 7-Eleven med flera) i order- och leveransfrågor samt agera länk mellan kund och verksamhet. För att hantera uppdraget fördelar vi oss i olika team med specifika områden. Tjänsten vi söker är till First Line Support där vi hanterar inkommande ärenden direkt från butik.

Det här får du göra

Inom First Line Support hanteras dagligen ca 700 ärenden inom varuflöden och logistik via telefon och e-post. De främsta arbetsuppgifterna är att besvara leveransfrågor, besvara orderfrågor, efterlysa saknade varor och hantera reklamationer. För att kunna hjälpa kunderna i butik har du kontakt med flera delar i organisationen, allt från närmsta kollegorna i supporten till transport, inköp och lager i olika delar av landet.

Vem är du?

Som person har du en hög servicekänsla och du ser dig själv som lösningsfokuserad. Hos oss innebär det att det att du tar ansvar för varje ärende du får och alltid fokuserar på att lösa kundens problem inom givna ramar. Detta då du har en naturlig strävan att göra dina kunders arbetsdag bättre och enklare. Samtidigt är du en lagspelare som inte skulle tveka att hjälpa en kollega som sitter fast och du har naturligt lätt för att etablera en personlig och förtroendeingivande kontakt med våra olika avdelningar runt om i landet. Vissa dagar är tempot högt med fullt tryck på telefon och mail. Då är det viktigt att du kan behålla lugnet, prioritera de viktigaste uppgifterna och hålla strukturen i ditt arbete.

Våra önskemål till dig
  • God systemvana och kunnig i Office-paketet
  • Svenska flytande i tal och skrift
  • Positivt med tidigare vana av order-, reklamations- och ärendehanteringssystem
  • Tidigare erfarenhet från kundservice och/eller kundtjänst är meriterande.
  • Positivt om du har erfarenhet av, eller intresse för varuflöden, logistik och E-handel.
Det här erbjuder vi

Hos Dagab blir du en del av ett sammansvetsat team av kollegor som arbetar i ett samhällsviktigt uppdrag med fokus på hållbarhet. Då vi är verksamma i en stabil bransch som är mindre känslig för konjunkturer innebär det trygga anställningsvillkor. Vi är ett företag i ständig utveckling och vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos oss. Vi har branschens tuffaste mål för mångfald. Våra medarbetares breda kunskaper i språk, högtider och mat hjälper oss att spetsa vårt kunderbjudande. I vårt supportteam med 14 andra serviceproffs blir du en del av ett glatt gäng som hjälps åt i ur och skur och som är taggade på att välkomna dig in i våra fräscha lokaler på bataljonsgatan vid A6-området. Är du redo att göra vardagen enklare för alla våra butiker i vårt avlånga land? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Omfattning: Heltid 100%
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med provanställning på 6 månader
Tillträde: Enlig överenskommelse.
Arbetstider: Rullande schema vardagar: 06:00-15:00, 07:00-16:00, 08:00-17:00, 10:00-19:00: Helgarbete förekommer var 6.e vecka.
Lön: Fast lön
Plats: Bataljonsgatan 12, 553 05, Jönköping.

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb