Inaktiv platsannons

HR-assistent med fokus på rekrytering i Tranås

F... Bosch Thermoteknik AB i Tranås utvecklar, tillverkar och säljer värmepumpar för hela den europeiska marknaden. Vi är cirka 630 medarbetare och utgör en liten del av den stora Boschkoncernen som består av cirka 400 000...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Thermoteknik AB i Tranås utvecklar, tillverkar och säljer värmepumpar för hela den europeiska marknaden. Vi är cirka 630 medarbetare och utgör en liten del av den stora Boschkoncernen som består av cirka 400 000 medarbetare världen över.

Vi arbetar med hållbar förenkling av vardagen där stort fokus ligger på miljö, innovation och utveckling. I Tranås finns en stor produktionsenhet och även ett kompetens- och utvecklingscenter. Våra olika värmepumpar hämtar energi från olika källor - berget, vattnet eller luften. Vi arbetar för att ständigt ligga i framkant och bidrar till hållbar energi och en bättre miljö med målet att skapa en förenklad vardag för våra kunder. Kort sagt, vi skapar teknologi som är ”Invented for life”.

Jobbeskrivning

Ditt bidrag till något stort

Vi har ett stort rekryteringsbehov framöver och behöver support när det gäller administrativa delar av rekryteringsprocessen. Dessa uppgifter kan till exempel innefattas av att hjälpa till vid urval, boka in intervjuer, skicka informationsmail, kontakta referenser, sätta ihop välkomstfoldrar och vara lite ”spindeln i nätet”. Du kommer främst att ha ett tätt samarbete med HR Business Partner för produktionen men kommer även vara med om att stötta andra HR Business Partners på tjänstemannasidan.

Kravspecifikation

Vad som utmärker dig

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta några timmar i veckan. Som person är du noggrann och ordningsam. Du kan uttrycka dig på engelska, i både tal och skrift. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenheter av rekrytering inom tillverkningsindustrin och tidigare har rekryterat montörer och truckförare. Vi ser det som ett stort plus om du studerar HR i dagsläget och kan tänka dig att kombinera dina studier med arbete.

Arbetet kan till största del ske digitalt och hemifrån, men vi ser det som fördelaktigt om något/några tillfällen kan genomföras på plats, på kontoret i Tranås.

Ytterligare information

Din framtida arbetsplats erbjuder dig

  • Ett attraktivt jobb
  • Flexibel arbetstid
  • Olika sport- och hälsomöjligheter
  • Tjänstepension
  • Friskvård och massage

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Tranås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej