Inaktiv platsannons

IT-tekniker/ IT-support i Lund

F... Välkommen till en värld där dina idéer leder till något stort. Välkommen till Bosch. Vill du se dina idéer bidra till att forma användbara tekniska lösningar? Oavsett om det rör sig om mobila lösningar, industriell...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Välkommen till en värld där dina idéer leder till något stort. Välkommen till Bosch.

Vill du se dina idéer bidra till att forma användbara tekniska lösningar? Oavsett om det rör sig om mobila lösningar, industriell teknologi, konsumentvaror eller energi- och byggnadsteknik, får du möjlighet att förbättra livskvaliteten över hela världen tillsammans med oss.

Jobbeskrivning

Ditt bidrag till något stort

Som IT Tekniker på Bosch kommer du huvudsakligen att ansvara för den dagliga driften och jobba med support till våra medarbetare där majoriteten jobbar med mjukvaruutveckling.

I arbetet ingår t ex förvaltning och installation av klientdatorer samt felsökning. Du kan även komma att ingå i projekt för att förbättra vår IT-miljö. Till din hjälp har du kollegor runt i hela Sverige som du har ett nära samarbete med. Placeringsort är Lund.

Kravspecifikation

Vad som utmärker dig

Vi söker dig som har en bred kompetens inom IT. Du har troligen en teknisk eftergymnasial utbildning inom IT eller en motsvarande dokumenterad kompetens. Vi tror att du har tidigare arbetserfarenhet inom IT, men även du som är nyutexaminerad är välkommen att söka.

Tjänsten innebär en del ansvarsfullt arbete i olika administrativa system. Därför är det viktigt att du har förmågan att behålla överblick och har ett mycket noggrant arbetssätt. I kontakt med användarna kan du hålla balansen så att regelverken i företaget följs samtidigt som användarna får bra och snabba lösningar för sina problem. Du agerar alltid som lagspelare och tycker om problemlösning. Troligen har du goda kunskaper inom Microsoft Windows / Linux / Mac OS samt nätverk.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med IT-Support för många användare (både mjukvara och hårdvara) gärna från en större verksamhet, helst från en global organisation.

Vi förväntar oss att du är självgående, strukturerad, stresstålig och trivs i en föränderlig miljö. Eftersom du kommer att komma i kontakt med bolag i övriga länder är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Ytterligare information

Vårt erbjudande:

Bosch erbjuder dig ett roligt och utmanande jobb med möjlighet att utvecklas. Som anställd på Bosch omfattas du av kollektivavtal samt fina förmåner, exempelvis flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, massage och lunchförmån.

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lund | Heltidsjobb (förstajobb)