Inaktiv platsannons

Orderkonstruktör i Mellansel

F... Bosch Rexroth AB i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världsledande hydrauliska drivsystem och service under produktvarumärket Hägglunds. Företaget har en global försäljnings- och servicebas. Kunderna finns...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Rexroth AB i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världsledande hydrauliska drivsystem och service under produktvarumärket Hägglunds. Företaget har en global försäljnings- och servicebas. Kunderna finns inom bland annat återvinnings-, gruv-, socker-, plast- och oljeindustrin. Den gemensamma nämnaren är företag som efterfrågar det bästa av det bästa. Bosch Rexroth i Mellansel sysselsätter cirka 400 personer och ingår i Boschkoncernen. I Mellansel finns ett av Europas största hydrauliska laboratorier med unika möjligheter för testning, provning och validering. Allt detta i kombination med att arbeta i ett fantastiskt team av engagerade kollegor.

Jobbeskrivning

Vi söker dig som vill vara med och ta världens mest avancerade hydrauliska drivsystem till nästa nivå. Vi söker just nu kollegor till vår Orderkonstruktionsavdelning för våra Drive Units (hydraulaggregat). Hydraulaggregaten levereras tillsammans med våra motorer och styrsystem till kunder runt om i världen. Våra kunder ställer högsta krav på prestanda och kvalitet!

Som Orderkonstruktör är du, tillsammans med flera andra funktioner, delaktig i hela processen, från mottagen order till leverans av färdig produkt. I samråd med våra säljbolag runt om i världen arbetar du med att hitta en optimal teknisk lösning utifrån kundens önskemål och krav. Kundfokus och flexibilitet är viktiga framgångsfaktorer för att vara Orderkonstruktör hos oss. Samarbetet med övriga avdelningar är nära och kan leda till spännande och utmanande uppgifter i utvecklingen av nya tekniska lösningar av hydraulaggregaten.

Kravspecifikation

• Högskole- eller Universitetsutbildning inom ingenjörsområdet eller motsvarande

• Intresse för hydraulik och mekanisk konstruktion

• Goda kunskaper i svenska och engelska

Flera års erfarenhet är inte viktigast för oss i denna tjänst, det viktiga är att du är driven, ambitiös och att du har teknisk kompetens inom och intresse för mekanisk konstruktion. Dina personliga egenskaper är också viktiga för oss.

I denna roll kommer du att ha många interna och externa kontakter och det är därför viktigt att du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Affärsresor till våra säljbolag och kunder över hela världen kan ibland behövas, därför bör det inte vara ett problem för dig.

Du kommer att ingå i ett team av Orderkonstruktörer men kommer även att arbeta självständigt, därför behöver du vara bekväm i att både arbeta i team och individuellt. Vi uppskattar om du är nyfiken på ny teknik, noggrann i ditt arbete och har känsla för detaljer.

 

Tjänsten kräver goda kunskaper i både svenska och engelska.

Ytterligare information

För mer information om tjänsten vänligen kontakta chef Erik Söderkvist, via e-post: eller på telefon: 0660-87627.

För mer information om anställningsprocessen vänligen kontakta HR Business Partner Petra Karlström, via e-post: eller på telefon: +46 660 87202.

Mer information om Hägglunds produkter och drivsystem finns på:

Urval kommer kunna ske löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast 20 mars.

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mellansel
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mellansel | Heltidsjobb (förstajobb)