Inaktiv platsannons

Underhållsberedare i Kalix

Tänk om du jobbade med att skapa ett underhåll i världsklass? Här finns en spännande roll där du får möjlighet att bli en del av BillerudKorsnäs och tillsammans oss och med en positiv attityd utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi söker nu en Underhållsberedare till vår Produktionsanläggning i Karlsborg, strax utanför Kalix i natursköna Norrbotten. Här tillhör du ett härligt team på avdelningen Mekaniskt underhåll/driftsäkerhet och rapporterar till Mats Johansson, sektionschef inom avdelningen.  

Om tjänsten

Tänk om du jobbade med att skapa ett underhåll i världsklass? Här finns en spännande roll där du får möjlighet att bli en del av BillerudKorsnäs och tillsammans oss och med en positiv attityd utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid.

Vi söker nu en Underhållsberedare till vår Produktionsanläggning i Karlsborg, strax utanför Kalix i natursköna Norrbotten. Här tillhör du ett härligt team på avdelningen Mekaniskt underhåll/driftsäkerhet och rapporterar till Mats Johansson, sektionschef inom avdelningen.  

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med till dessa tjänster och välkomnar därför särskilt kvinnliga sökanden och sökanden med olika bakgrund och erfarenhet till dessa tjänster.

Som Underhållsberedare arbetar du på en avdelning som stödjer verksamheten med förebyggande och avhjälpande underhåll. Du kommer att:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Meriterande:

Till denna tjänst lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är självständig och kan driva och leda arbetet framåt. Du har en stark problemlösningsförmåga och arbetat analytiskt och strukturerat.

Då du kommer att ha många kontaktytor både intern och externt tror vi att du är kommunikativ, öppen, inkluderande och har lätt för att knyta nya kontakter och samarbeta.

Vi ser gärna att du känner igen dig i våra värdeord sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.

 

Varför oss?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Mats Johansson, Sektionschef Mek UH/Driftsäkerhet, tel. 0923-66183, e-post: mats.l.johansson@billerudkorsnas.com

För frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Hanna Lundbäck, HR Business Partner, tel. 0923-662 05 e-post: hanna.lundback@billerudkorsnas.com

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalix
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej