Inaktiv platsannons

Säljchef - Coop Extra Filipstad

Om tjänsten

Vi söker dig som är en positiv och energifylld person som är redo att leda ett säljglatt arbetsteam i Coop Extra Filipstad!

Är du en målinriktad och utpräglad lagspelare som sporras av utmaningar och brinner för försäljning? Motiveras du av nöjda kunder och att se människorna i din omgivning växa? Då kan du vara en nyckelspelare till vår butik Coop Extra Filipstad.

Du ska i din roll verka för att skapa en effektiv, inspirerande och lönsam butik med förstklassig kundservice. Du har en positiv inställning och trivs med ett högt arbetstempo och varierande arbetsuppgifter.

Du behöver ha ett stort driv och vara trygg i ditt ledarskap då detta är en stor del i din vardag. För att lyckas måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig samt ha ett coachande och stöttande förhållningssätt.

Med hög ambition och målsättning skapar du ett vinnande team med resultat och arbetsglädje i fokus. Med smittande entusiasm driver du arbetet tillsammans med butikschef och medarbetare, där du med stor delaktighet och engagemang har förmåga att bygga starka team.

Vad som ingår i din roll är bland annat att:

  • Leda försäljningsarbetet tillsammans med övriga medarbetare

  • Säkerställa den dagliga driften vad som gäller alltifrån bemanning till varuförsörjning och säljplanering.

  • Följa upp försäljning, budget och marginaler.

  • Skapa en säljande och inspirerande miljö i butiken.

  • Coacha dina medarbetare

Vi tror att om vi frågar dina medarbetare vad som kännetecknar ditt ledarskap får vi nyckelord som närvarande, tydlig och coachande. Du trivs i att jobba i högt tempo och arbetar utifrån hela butikens välmående när du tar dig an dina arbetsuppgifter. Med glädje, kunskap och en affärsmässig attityd bidrar du till en butik som sätter kunden i fokus. Att få bidra med nya idéer, inspirera och utmana är något som motiverar dig.

Som säljchef kommer du att arbeta nära tillsammans med butikschefen. Tillsammans arbetar ni strategiskt för butikens ständiga utveckling. Din roll kräver att du är mål- och resultatinriktad med ett utpräglat sinne för ordning och reda, gärna med en dokumenterad erfarenhet eller liknande från ledande position inom detalj- eller dagligvaruhandel.

Såväl kvälls- som helgarbete förekommer. Tillsättning enligt överenskommelse.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid, med start enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten, kontakta butikschef Mikael Nilsson på 010-4109541

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Filipstad
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Filipstad | Detaljhandel | Deltidsjobb