Inaktiv platsannons

Butikssäljare - Coop Munkebäckstorg, Göteborg i Göteborg Göteborg

Om tjänsten

Vi på Coop Munkebäckstorg söker nu två pigga och matglada medarbetare till vår butik!

Vi söker dig som brinner för försäljning och kundbemötande. Vidare är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Tidigare erfarenhet från livsmedelsbutik är starkt meriterande

Båda tjänsterna är tillsvidaretjänster på vardera 25h/v.

  • Den första tjänsten; Kväll-/Helgjour. Här är tidigare erfarenhet från branschen ett krav.
  • Den andra tjänsten; K assa, Post och Varuplock, är mer en ordinarie Butikssäljartjänst med varierat arbetsschema där arbete är fördelat både på dagar och på kvällar/helger. Tidigare erfarenhet är starkt meriterande men inget krav.

Önskat tillträde snarast. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar provanställning.

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb